Comfortabel zitten in Zwolle

Ervaar het ultieme comfort en gemak met een sta op stoel van Zeker Zit, dé specialist in Zwolle en omgeving! Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende service en kwalitatieve stoelen die uw leven in Zwolle naar een hoger niveau tillen. Onze sta op stoelen zijn speciaal ontworpen om u optimaal comfort te bieden, met een vleugje elegantie en functionaliteit.

Bij Zeker Zit begrijpen we dat uw gezondheid en welzijn van het grootste belang zijn. Daarom zijn al onze sta op stoelen voorzien van een innovatieve kantelfunctie, waarmee u moeiteloos van een zittende naar een staande positie kunt gaan. Of u nu een ontspannen avondje voor de tv wilt doorbrengen of even wilt opstaan om de deur in Zwolle te openen, met onze stoelen wordt dit een moeiteloze ervaring.

Huren: € 55,- p/m (6 mnd)

Sta-op stoel Fitform 3 motoren: 45 en 51 zitbreedte.

  • Optie om de stoel te kopen
  • Na 6 maanden per maand opzegbaar
  • Eenmalige kosten € 175,- (instellen, ophalen + brengen en schoonmaken)
  • Maatwerk door de zitspecialist

Onze zit-specialisten helpen u altijd verder

Als u in Zwolle woont, staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Ons toegewijde team staat telefonisch voor u klaar op het nummer 085-3032913. U kunt rekenen op een vriendelijke en persoonlijke service, waarbij we samen met u de perfecte sta op stoel voor uw behoeften selecteren. Door heel Nederland wordt geleverd, ook in Groningen, Den Bosch, Utrecht en Rotterdam

"U wil toch ook comfortabel zitten bij uw bezoek?"

Bel of mail met onze zit-specialist
ma – wo – vr: 9:00 tot 15:00uur
di + do: 9:00 – 12:00uur

Voorkom scheef zakken, gebruik de kantelfunctie!

Het huren van een sta op stoel van Zeker Zit biedt u talloze voordelen. Niet alleen geniet u van het ultieme comfort en de gemakkelijke kantelfunctie, maar u kunt ook rekenen op flexibiliteit en vrijheid. Of u nu tijdelijk extra comfort nodig heeft tijdens uw herstel in Zwolle, of gewoon wilt genieten van de voordelen van een sta op stoel zonder de verplichting van aanschaf, bij ons vindt u de perfecte oplossing.

Kies voor Zeker Zit en ervaar het comfort dat u verdient. Neem vandaag nog contact met ons op via 085-3032913 en laat ons u helpen bij het vinden van de ideale sta op stoel die uw leven in Zwolle zal verrijken. Uw comfort staat bij ons voorop!