Comfortabele sta-op stoelen

Bent u op zoek naar een comfortabele zitervaring in Utrecht? Dan is het huren van een sta op stoel van Zeker Zit de perfecte oplossing voor u! Onze sta op stoelen zijn van topkwaliteit en bieden de perfecte ondersteuning voor uw rug, nek en benen, waardoor u optimaal kunt genieten van uw favoriete activiteiten, of het nu tv kijken, lezen of gewoon ontspannen is.

Onze sta op stoelen zijn ook zeer geschikt voor mensen die lijden aan de ziekte van Parkinson, omdat ze gemakkelijk in en uit te stappen zijn en de stoel zich aanpast aan uw lichaamshouding. Het vermindert de pijn en zorgt ervoor dat u zich comfortabel en veilig voelt.

Als u in Utrecht woont, hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van de juiste sta op stoel. 

Huren: € 55,- p/m (6 mnd)

Sta-op stoel Fitform 3 motoren: 45 en 51 zitbreedte.

  • Optie om de stoel te kopen
  • Na 6 maanden per maand opzegbaar
  • Eenmalige kosten € 175,- (instellen, ophalen + brengen en schoonmaken)
  • Maatwerk door de zitspecialist

Maatwerk door zitspecialisten

En als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze sta op stoelen, dan staan we altijd voor u klaar via ons telefoonnummer 085-3032913. Wij zijn er om u te helpen en te adviseren, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke behoeften.

Dus waar wacht u nog op? Maak vandaag nog een afspraak en geniet van het ultieme zitcomfort met een sta op stoel van Zeker Zit in Utrecht!

Wij leveren door heel Nederland, ook in Den Haag, Eindhoven of Rotterdam.

"U wil toch ook comfortabel zitten bij uw bezoek?"

Bel of mail met onze zit-specialist
ma – wo – vr: 9:00 tot 15:00uur
di + do: 9:00 – 12:00uur