sta-op stoel en parkinson

Bij de ziekte van Parkinson kan een Fitform sta-op stoel ideaal zijn. Het opstaan uit de stoel gaat op de mindere momenten zonder al teveel problemen. 

Goed ondersteund zitten zorgt voor een goede rust en besparing van energie. Door goed gebruik te maken van de kantelfunctie kunt u ontspannen zitten en liggen in de sta-op stoel.

 

Parkinsonisme

Ook bij parkinsonisme is een sta-op stoel aan te raden. Als er al sprake is van parkinson dementie of lewy body syndroom, dan wordt een sta-op stoel met 1 motor geadviseerd.

Mantelzorg en verzorging

Juist de mantelzorg heeft het zwaar bij het hulp geven uit een stoel. Door de sta-op functie hoeft hij of zij niet aan u te trekken. Zowel voor verpleging als mantelzorger is een sta-op stoel op den duur onmisbaar.

"U wil toch ook comfortabel zitten bij uw bezoek?"

Bel of mail met onze zit-specialist
ma – wo – vr: 9:00 tot 15:00uur
di + do: 9:00 – 12:00uur

Fysiotherapeut zorgt voor maatwerk

Goed zitten in een maatwerk sta-op stoel, fysiotherapeut Wilfred Pathuis stelt uw sta-op stoel op maat in. Hij heeft een fysiotherapie praktijk die gespecialiseerd is in de ziekte van parkinson. Door zijn kennis en vakmanschap wordt de stoel altijd op de perfecte maat gezet. Zowel bij een huurstoel als een koop sta-op stoel leveren wij maatwerk en uitstekende service.

Opties voor uw Fitform sta-op stoel