Bij de ziekte van Parkinson kan een sta-op stoel ideaal zijn. Het opstaan uit de stoel gaat op de mindere momenten zonder al teveel problemen. Goed ondersteund zitten zorgt voor een goede rust en besparing van energie. Bekijk onze film over de sta-op stoel en parkinson.

Parkinsonisme

Ook bij parkinsonisme is een sta-op stoel aan te raden. Als er al sprake is van parkinson dementie of lewy body syndroom, dan wordt een sta-op stoel met 1 motor geadviseerd.

Mantelzorg en verzorging

Juist de mantelzorg heeft het zwaar bij het hulp geven uit een stoel. Door de sta-op functie hoeft hij of zij niet aan u te trekken. Zowel voor verpleging als mantelzorger is een sta-op stoel op den duur onmisbaar.

Fysiotherapeut altijd aanwezig

Onze fysiotherapeut Wilfred Pathuis is altijd aanwezig bij het aanmeten van de sta-op stoel. Hij heeft een fysiotherapie praktijk die gespecialiseerd is in de ziekte van parkinson. Door zijn kennis en vakmanschap wordt de stoel altijd op de perfecte maat gezet. Zowel bij een huurstoel als een koopstoel leveren wij maatwerk en uitstekende service.

Opties voor uw Fitform sta-op stoel

Sluit Menu

Zit-specialist Carolien:

U wil toch ook comfortabel zitten

Hulp nodig bij uw keuze?

De specialisten van ZekerZit hebben meer dan 10 jaar ervaring met sta-op-stoelen en adviseren u graag!

Bel nu 085 - 303 2913

Bereikbaar tussen 8:00 en 18:00 uur
Wilfred & Carolien Pathuis staan voor u klaar met een vriendelijk woord en vlotte service.

Reserveer nu deze stoel

Ontvang gratis, vrijblijvend advies