Maatwerk huur stoel in Den Haag

Zoekt u naar een comfortabele stoel om in te ontspannen in Den Haag? Overweeg dan het huren van een sta op stoel van Zeker Zit! Onze stoelen zijn perfect voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het opstaan of zitten.

Huren: € 55,- p/m (6 mnd)

Sta-op stoel Fitform 3 motoren: 45 en 51 zitbreedte.

  • Optie om de stoel te kopen
  • Na 6 maanden per maand opzegbaar
  • Eenmalige kosten € 175,- (instellen, ophalen + brengen en schoonmaken)
  • Maatwerk door de zitspecialist

Sta-op stoelen ideaal bij rugklachten

Onze stoelen zijn beschikbaar voor verhuur in Den Haag en zijn perfect voor mensen die last hebben van rugklachten gewrichtspijn, of andere fysieke beperkingen. Met onze stoelen kunt u gemakkelijk opstaan of gaan zitten zonder extra hulp te hoeven vragen. Wij leveren door heel Nederland, ook in Rotterdam, Utrecht, Steenwijk of Amsterdam leveren wij onze stoelen.

Bij Zeker Zit begrijpen we dat elke persoon anders is en unieke behoeften heeft. Daarom hebben we de stoel die aangepast wordt op uw lichaam zodat u de perfecte stoel kunt vinden die bij u past. Onze ervaren medewerkers staan u graag telefonisch te woord om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw persoonlijke situatie. Bel: 085-3032913

"U wil toch ook comfortabel zitten bij uw bezoek?"

Bel of mail met onze zit-specialist
ma – wo – vr: 9:00 tot 15:00uur
di + do: 9:00 – 12:00uur

Keuze uit vele kleuren

En het beste van alles is dat u onze stoelen in Den Haag kunt huren tegen een betaalbare prijs. Zo kunt u genieten van de voordelen van onze hoogwaardige sta op stoelen zonder een fortuin uit te geven.

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met Zeker Zit om uw perfecte sta op stoel te huren en geniet van het comfort en de ondersteuning die u verdient in Den Haag.