Al onze sta-op stoelen zijn elektrische relaxstoelen. Ze worden aangedreven door 3 elektromotoren die werken op zwakstroom. U krijgt het beste zitcomfort doordat de sta-op stoelen 3 motoren hebben.
Er zit altijd een transformator tussen de elektrische stoel en het stopcontact.

Fitform sta-op stoel huren

Zand sta-op stoel

Wij hebben alleen de beste elektrische sta-op stoelen van het merk Fitform. Deze stoelen zijn allen elektrische relaxstoelen. Heeft u vragen over uw eigen sta-op stoel dan kunt u ons altijd bellen. Wij kunnen iedere elektrische stoel van Fitform maken of herbekleden. Veel onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen, bijvoorbeeld de zitting of de rugleuning.

"U wil toch ook comfortabel zitten bij uw bezoek?"

Bel of mail met onze zit-specialist
ma – wo – vr: 9:00 tot 15:00uur
di + do: 9:00 – 12:00uur

Sta-op stoel elektrisch op accu

Het is mogelijk om onze sta-op stoel elektrisch met een accu te bedienen. U heeft dan niet continu een stroomdraad door de kamer lopen, er is dan geen struikelgevaar. Als de sta-op stoel midden in de kamer staat is dit zeker een handige optie. Omdat de sta-op stoel elektrisch is moet de accu wel eens in de 4-10 dagen opgeladen worden. Dit kan gewoon in de nacht. U hoeft niet bang te zijn dat de stoel het ineens niet meer doet. Als de sta-op stoel gaat piepen, moet deze binnen 48 uur aan de stroom.

Sta-op stoel huren

U kunt bij ons sta-op stoelen huren. Wij garanderen altijd een nette precies op maat afgestelde stoel.

Meer informatie over het huren van een sta-op stoel.