Al onze sta-op stoelen zijn elektrische relaxstoelen. Ze worden aangedreven door 3 elektromotoren die werken op zwakstroom. U krijgt het beste zitcomfort doordat de sta-op stoelen 3 motoren hebben.
Er zit altijd een transformator tussen de elektrische stoel en het stopcontact.

Fitform sta-op stoel huren

Zand sta-op stoel

Wij hebben alleen de beste elektrische sta-op stoelen van het merk Fitform. Deze stoelen zijn allen elektrische relaxstoelen. Heeft u vragen over uw eigen sta-op stoel dan kunt u ons altijd bellen. Wij kunnen iedere elektrische stoel van Fitform maken of herbekleden. Veel onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen, bijvoorbeeld de zitting of de rugleuning.

Zeker Zit-specialist:

"U wil toch ook comfortabel zitten bij uw bezoek?"

Sta-op stoel elektrisch op accu

Het is mogelijk om onze sta-op stoel elektrisch met een accu te bedienen. U heeft dan niet continu een stroomdraad door de kamer lopen, er is dan geen struikelgevaar. Als de sta-op stoel midden in de kamer staat is dit zeker een handige optie. Omdat de sta-op stoel elektrisch is moet de accu wel eens in de 4-10 dagen opgeladen worden. Dit kan gewoon in de nacht. U hoeft niet bang te zijn dat de stoel het ineens niet meer doet. Als de sta-op stoel gaat piepen, moet deze binnen 48 uur aan de stroom.

Sta-op stoel huren

U kunt bij ons sta-op stoelen huren. Wij garanderen altijd een nette precies op maat afgestelde stoel.

Meer informatie over het huren van een sta-op stoel.