De sta-op stoelen van Fitform zijn zogenoemde sta zit stoelen. Ze hebben 2 duidelijke standen. Je hebt de stand om lekker in te zitten of liggen en stand 2 is de sta stand, om op te staan uit de sta zit stoel. Het opstaan uit de stoel is vele malen makkelijk in de sta stand. U heeft dan minder kracht nodig voor het opstaan.

De sta stand

Zodra de stoel omhoog gaat zal de zitting ook enigszins kantelen, in deze stand is het eigenlijk geen stoel meer. Deze stand moet u alleen gebruiken als u wilt gaan staan, of als u weer gaat zitten in de stoel. Zodra u dan zit moet u altijd de stoel in de zit stand zetten. Als u blijft zitten in de sta-stand dan kost dit veel energie, dan is goed uitrusten in de sta zit stoel niet mogelijk. Ook kunt u in deze stand de voetenbank niet gebruiken.

De zit stand op de sta zit stoel

Zodra u gaat zitten, zet u de zit sta stoel met de rechter rode knop naar beneden in de zit stand. U kunt de knop net zolang indrukken totdat de stoel zelf stopt. Zodra deze stopt zit u in de zit stand. Hierna kunt u de rugleuning en de voetensteun individueel bedienen. Ook kunt u wederom met de rechter rode knop de zit sta stoel verder kantelen voor het ultieme zitcomfort.

Bekijk hier onze handbedieningskaart.

Sluit Menu

Zit-specialist Carolien:

U wil toch ook comfortabel zitten

Hulp nodig bij uw keuze?

De specialisten van ZekerZit hebben meer dan 10 jaar ervaring met sta-op-stoelen en adviseren u graag!

Bel nu 085 - 303 2913

Bereikbaar tussen 8:00 en 18:00 uur
Wilfred & Carolien Pathuis staan voor u klaar met een vriendelijk woord en vlotte service.

Reserveer nu deze stoel

Ontvang gratis, vrijblijvend advies