Bij letselschade heeft u recht op een goede revalidatie stoel. Wij hebben veel ervaring met een revalidatie stoel afstellen. Altijd perfect maatwerk voor de ideale revalidatie na een ongeluk.

Wij werken samen met verschillende letsel schade bureaus. Heeft u vragen bel of mail ons vandaag nog.

Maatwerk revalidatie stoel bij letselschade

Zand sta-op stoel

U heeft recht op een goed herstel, ideaal is het gebruik van onze revalidatie stoelen. U kunt perfect revalideren en rusten doordat de stoel perfect op maat wordt gezet.

Maatwerk zorgt voor de perfecte revalidatie na een ongeluk. Aanpassingen zijn ook aan huur sta-op stoelen mogelijk, speciale anti-decubitus zittingen, verschillende rugleuningen alles is mogelijk.

"U wil toch ook comfortabel zitten bij uw bezoek?"

Bel of mail met onze zit-specialist
zomerperiode, (juli + aug): 
ma-vr 9:00 – 12:00 uur

 

Goed revalideren begint met een goede stoel

Goed rusten bespaart energie, verspil geen energie meer aan hangen op een bank. Met de op maat gemaakte sta-op stoel van Zeker Zit kunt u energie besparen. Gebruik de overige energie voor uw herstel en voor de leuke dingen in het leven.

Een sta-op stoel kunt u al proberen voor een korte periode van 2 maanden, bij letselschade kan deze worden betaald door de tegenpartij. 

Revalidatie stoel huren of kopen

Uw revalidatie kan in een koop stoel of in een huur sta-op stoel. Wij garanderen altijd een nette precies op maat afgestelde stoel.

Meer informatie over het huren van een revalidatie stoe