Heeft u last van artrose (slijtage) in uw heup, knie of bijvoorbeeld uw rug. Dan kan een maatwerk sta-op stoel met de comfort standen veel rust geven. Door de kantelfunctie kunt u veel langer zitten, u kunt dus veel beter uitrusten in de sta-op stoel. Met de huurconstructie kunt u een halfjaar proberen of deze stoel ook iets voor u is. Bel: 085 – 303 2913 voor meer informatie.

Artrose aan de handen

Juist ook als u last heeft van artrose aan de handen is de sta-op functie ideaal. U kunt weinig druk hebben aan de handen, dus opduwen uit een lage stoel is niet te doen. Met de sta-op stoelen van fitform kunt u gemakkelijk opstaan, hierdoor kunt u weer makkelijk in beweging komen. Dus ook bij artrose aan de handen kan een Fitform sta-op stoel ideaal zijn.

Gonartrose

Bij gonartrose, slijtage aan de knie, is het kracht zetten om op te staan erg gevoelig. Uit een lage stoel is het moeilijk opstaan. Met de sta-op stoel scheelt het veel pijn en moeite, en daardoor komt u weer meer in beweging.

Artrose heup

Bij heup klachten is het opstaan lastig, zeker uit een lage stoel. Met de Fitform sta-op stoelen is het veel gemakkelijker om uit een stoel op te staan. Doordat u makkelijker in de benen komt bij slijtage aan de heup, komt u meer in beweging. Juist dat bewegen is belangrijk bij heup klachten!

Bekijk onze video over de sta-op stoel en artrose, reuma