Heerlijk zitten in Den Bosch

Ben jij op zoek naar de ideale stoel om te ontspannen en te genieten van ultiem comfort in Den Bosch? Dan ben je bij Zeker Zit aan het juiste adres. Onze sta op stoelen zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de individuele behoeften van onze klanten in Den Bosch. Of je nu last hebt van rugpijn of andere fysieke beperkingen, onze stoelen bieden de ondersteuning die je nodig hebt.

Huren: € 55,- p/m (6 mnd)

Sta-op stoel Fitform 3 motoren: 45 en 51 zitbreedte.

  • Optie om de stoel te kopen
  • Na 6 maanden per maand opzegbaar
  • Eenmalige kosten € 175,- (instellen, ophalen + brengen en schoonmaken)
  • Maatwerk door de zitspecialist

Maatwerk door zitspecialisten

Bij Zeker Zit begrijpen we dat comfort en functionaliteit van groot belang zijn, daarom bieden we extra brede stoelen aan om te voldoen aan de behoeften van mensen in Den Bosch. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste stoel, en je kunt ons gemakkelijk telefonisch bereiken via het nummer 085-3032913.

Wij leveren door heel Nederland, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Leeuwarden of Eindhoven.

"U wil toch ook comfortabel zitten bij uw bezoek?"

Bel of mail met onze zit-specialist
ma – wo – vr: 9:00 tot 15:00uur
di + do: 9:00 – 12:00uur

Vele kleuren op voorraad

Onze sta op stoelen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en passen in elk interieur in Den Bosch. Of je nu wilt lezen, televisie wilt kijken of een dutje wilt doen, onze stoelen bieden de ideale omgeving voor ontspanning en rust.

Wacht niet langer en ervaar het comfort en de ondersteuning van onze sta op stoelen in Den Bosch. Neem contact met ons op via het nummer 085-3032913 voor meer informatie over onze brede stoelen en profiteer van onze uitstekende service.