Draaischijf

Met de handige draaischijf van Fitform kan uw sta-op stoel alle kanten op! Het draaien gaat heel gemakkelijk en kost dus bijna geen kracht. Deze optie kan op iedere Fitform vario 570 of 560 gemonteerd worden. Zowel bij huur sta-op stoelen als op nieuwe sta-op stoelen is een draaiplateau mogelijk. Bij de huur sta-op stoelen kan een draaischijf alleen onder de standaardmaat van 51cm breed.

Veilig remsysteem op de draaischijf

Het draaiplateau is uitgerust met automatisch remsysteem, zodra de sta-op stoel in de opsta stand komt kan de stoel niet meer draaien. Het draaiplateau is dan geblokkeerd. Staat de stoel weer in de zit/ lig stand dan kan deze weer makkelijk draaien.

veilig opstaan met het remsysteem op de draaischijf

Draaiplateau naast andere opties

Als uw sta-op stoel een draaiplateau heeft, dan kunnen er nog vele opties bij. Handig is het zeker om de stoel ook uit te rusten met een accu. De sta-op stoel met draaischijf en accu heeft geen risico dat de elektrische draad tussen de schijf komt.

Draaischijf sta-op stoel

Voor een draaibare huur sta-op stoel betaald u naast de huurprijs € 7,50 extra per maand. Eenmalig komt er € 35,- montagekosten bij. Voor de huur sta-op stoelen kunnen wij alleen een draaischijf monteren onder de standaard maat van 51cm.
Bekijk de prijslijst voor deze optie onder een nieuwe sta-op stoel van Fitform.

draaischijf sta-op stoel elevo 582