Met de handige draaischijf van Fitform kan uw sta-op stoel alle kanten op! Het draaien gaat heel gemakkelijk en kost weinig kracht. Deze optie kan op iedere Fitform vario 570 of 560 gemonteerd worden. Zowel bij huur sta-op stoelen als op nieuwe sta-op stoelen is een draaiplateau mogelijk. Bij de huur sta-op stoelen kan een draaischijf alleen onder de standaardmaat van 51cm breed.

Veilig remsysteem op de draaischijf

Het draaiplateau is uitgerust met automatisch remsysteem, zodra de sta-op stoel in de opsta stand komt kan de stoel niet meer draaien. Het draaiplateau is dan geblokkeerd. Staat de stoel weer in de zit/ lig stand dan kan deze weer makkelijk draaien.

veilig opstaan met het remsysteem op de draaischijf

Draaiplateau naast andere opties

Als uw sta-op stoel een draaiplateau heeft, dan kunnen er nog vele opties bij. Handig is het zeker om de stoel ook uit te rusten met een accu. De sta-op stoel met draaischijf en accu heeft geen risico dat de elektrische draad tussen de schijf komt.

Draaischijf sta-op stoel

Voor een draaibare huur sta-op stoel betaalt u naast de huurprijs € 7,50 extra per maand. Eenmalig komt er € 35,- montagekosten bij. Voor de huur sta-op stoelen kunnen wij alleen een draaischijf monteren onder de standaard maat van 51cm.
Bekijk de prijslijst voor deze optie onder een nieuwe sta-op stoel van Fitform.

draaischijf sta-op stoel elevo 582

Sluit Menu

Zit-specialist Carolien:

U wil toch ook comfortabel zitten

Hulp nodig bij uw keuze?

De specialisten van ZekerZit hebben meer dan 10 jaar ervaring met sta-op-stoelen en adviseren u graag!

Bel nu 085 - 303 2913

Bereikbaar tussen 8:00 en 18:00 uur
Wilfred & Carolien Pathuis staan voor u klaar met een vriendelijk woord en vlotte service.

Reserveer nu deze stoel

Ontvang gratis, vrijblijvend advies