Sta-op stoel Leeuwarden

Woon je in Leeuwarden en zoek je een comfortabele en praktische stoel? Dan is het huren van een sta op stoel van Zeker Zit dé oplossing voor jou! Met onze stoelen zit je niet alleen heerlijk, maar ze bieden ook ondersteuning bij het opstaan. Zo kan je zonder moeite uit je stoel opstaan en weer gaan zitten.

Huren: € 55,- p/m (6 mnd)

Sta-op stoel Fitform 3 motoren: 45 en 51 zitbreedte.

  • Optie om de stoel te kopen
  • Na 6 maanden per maand opzegbaar
  • Eenmalige kosten € 175,- (instellen, ophalen + brengen en schoonmaken)
  • Maatwerk door de zitspecialist

Kies uw favoriete kleur stoel

Bij Zeker Zit begrijpen we dat een stoel niet alleen functioneel, maar ook stijlvol moet zijn. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van verschillende kleuren en stoffen waar je uit kunt kiezen. Zo vind je altijd een stoel die perfect past bij jouw interieur in Leeuwarden.

Een sta-op stoel, comfortabel zitten en makkelijk opstaan

En wist je dat onze sta op stoelen ook nog eens beschikken over een handige kantelfunctie? Hiermee kan je de rugleuning en het voetgedeelte apart van elkaar verstellen, zodat je altijd in de perfecte positie zit.

"U wil toch ook comfortabel zitten bij uw bezoek?"

Bel of mail met onze zit-specialist
ma – wo – vr: 9:00 tot 15:00uur
di + do: 9:00 – 12:00uur

Onze zit-specialisten helpen u altijd verder.

Bij Zeker Zit staan we voor persoonlijke service en daarom helpen we je graag bij het vinden van de juiste stoel. Bel ons gerust op 085-3032913 en onze vriendelijke medewerkers staan je graag telefonisch te woord. Zo weet je zeker dat je de beste stoel huurt voor jouw situatie in Leeuwarden, wij leveren door heel Nederland ook in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.