Review overzicht

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (140 reviews)
Excellent84%
Erg goed13%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Veel geld kwijt

Rated 1 out of 5
3 augustus 2021

Wij hebben een sta op stoel gehuurd.Goede service.Werd Vrijdagavond bezorgd. Mijn man kon echter niet fijn zitten in de stoel, tijdens het opstaan gevallen.Gelijk een mail gestuurd.Maandagmorgen is de stoel opgehaald ( ze moesten 10 km verderop zijn).Wij waren wel 205,00 euro kwijt.Het moet duidelijker vermeld worden op site dat er kosten aan zitten.Ik ben de maandhuur van Augustus kwijt terwijl ik geen stoel heb.Zet deze voorwaarden duidelijk op de site aub.Het lijkt mij toch dat je een stoel eerst mag uitproberen.Heb er een vieze nasmaak van overgehouden

Carolien ten Veen

Vernieuwd

Rated 5 out of 5
28 juli 2021

Toen mijn moeder overleed , nam ik de stoel over,waar mijn moeder altijd met veel plezier in zat.
Nu ik zelf onderhand bejaard ben geworden beni ik de stoel steeds vaker gaan gebruiken.
Maar een facelift kon het wel hebben. Het is nu opnieuw gestoffeerd en nagekeken , en zit weer als nieuw. Ben blij dat ik de stoel nooit weg gedaan heb. Erg handig zo’n top bedrijf!
Super tevreden!
Elly

Elly Akerboom-van der Post.

Amazing!

Rated 5 out of 5
28 juli 2021

Bijzonder snelle en vriendelijke service van professionals. Prachtige stoel, die ingesteld wordt door een fysiotherapeut.
Ook bijzonder fijn, dat de stoel te huur is gezien de uitzonderlijke hoge koopprijzen. Uiteraard zei mijn vader: “Dit had ik veel eerder moeten doen…”. Mijn vader heeft nu een actievere houding, kan beter opstaan en zitten, maar loopt inmiddels ook beter. Dus lieve mensen, gewoon regelen!

LG

Prima geregeld

Rated 5 out of 5
20 juli 2021

Staal besteld, keurig op tijd binnen. Toen bekleding besteld en netjes rond afgesproken tijd, afspraak gemaakt voor het bekleden. Stoel ziet er weer als nieuw uit en alles doet het weer goed

Marry Lensen

Snel en goed!

Rated 5 out of 5
19 juli 2021

Vlotte service, aardige mensen en simpel bedienbare stoel. Zelfs mijn moeder van 91 jaar snapt hoe het werkt.

HB

Prima

Rated 5 out of 5
9 juli 2021

Goede informatie. Doen wat ze beloven en op tijd. Vriendelijk. Kortom mijn stoel opnieuw laten bekleden en helemaal naar wens!

Groetjes Els

snelle levering

Rated 4 out of 5
26 juni 2021

Na de telefonische intake werd de uitgekozen stoel een dag later al geleverd. Er volgde een goede instelling van de stoel en uitleg over de functionaliteiten en nogmaals uitleg over de gekozen huurvorm en kosten.

anoniem

Goede service, goede stoel

Rated 5 out of 5
24 juni 2021

Vanwege gezondheidsklachten had ik tijdelijk behoefte aan een goede sta-op stoel.
De communicatie met Zeker Zit verliep vlot en vriendelijk.
Na 2 dagen werd de stoel al bezorgd en ingesteld door de fysiotherapeut.
Prima tevreden tot zover.

Rob

Perfecte stoel

Rated 5 out of 5
23 juni 2021

Zeer vriendelijk behulpzaam personeel en perfecte snelle service

Roland Vos

Zeer prettig en snel geholpen

Rated 5 out of 5
18 juni 2021

We hadden met spoed een sta op stoel nodig voor mijn schoonmoeder bij ons thuis. Ik vond de mogelijkheid om een stoel te huren. Het routeschema van de volgende dag werd omgegooid, zodat zij bij ons snel een stoel konden leveren. De hulp bij het instellen was fantastisch. Ik ben zeer tevreden over de snelle en goede dienstverlening.

Nelleke Sijses

Fantastisch geholpen

Rated 5 out of 5
15 juni 2021

Echt super geholpen toen wij met spoed een stoel voor mijn moeder nodig hadden. Zij heeft veel plezier van de stoel gehad die wij tijdelijk huurden.
Uitstekende service en communicatie.

Suzanne

Professionele onderneming!!!!!!

Rated 5 out of 5
5 juni 2021

Zeer vriendelijk geholpen! Met heel veel geduld en geruststelling. Het was een cadeau voor mijn schoonmoeder die moeilijk te been is. Het was voor haar een verrassing. Diegene die de stoel bracht, stelde mijn schoonmoeder zo op haar gemak. Alles werd perfect afgemeten. Precies op haar lichaam. En hij nam te tijd voor de uitleg van de bediening van de stoel. Gebruiksaanwijzing zat erbij. En de stoel zag er als nieuw uit. Mijn schoonmoeder kan nu eindelijk comfortabel zitten en met de voetjes omhoog. En ze kan door de bediening makkelijker opstaan.. Al met al… Wij zijn ontzettend blij!! ZekerZit is een aanrader!!!

Fam. van Maaren

Een mooie comfortabele stoel en een perfecte service

Rated 5 out of 5
4 mei 2021

Na mijn bekken operatie was ik ik op zoek naar een comfortabele stoel. Via internet ben ik terecht gekomen bij Zeker Zit. Het bestellen en leveren van de stoel was zo geregeld. De stoel werd bij mij thuis perfect op mijn lichaam afgesteld.
Samengevat: Een mooie comfortabele stoel en een perfecte service.

Math

Prettig en goed geholpen aan de telefoon, en de door ons gewenste stoel ( huur) werd een paar dagen later al geleverd!

Rated 4 out of 5
29 april 2021

Precies wat mijn man ( ALS-patient) nodig heeft, een stoel waar hij goed uit kan opstaan , en relaxed kan zitten.

Sjouk van de Sandt

Hele prettige stoel

Rated 5 out of 5
15 april 2021

Mijn vrouw is bijzonder blij met de stoel . Wat een goede service .

Dennis Isidora

Fantastisch

Rated 5 out of 5
15 april 2021

Voor mijn knieoperatie adviseerde men mij een sta op stoel te huren. Na enig huiswerk kwam ik bij ZekerZit uit. Gebeld met Caroline die mij allervriendelijkst te woord stond en er voor zorgde dat ik de stoel een dag voor mijn operatie kreeg. Keurig afgeleverd en op maat voor mij ingesteld.
Inmiddels 2 weken geleden dat de operatie is uitgevoerd en ik de (bijna) de hele dag op de stoel zit. FANTASTISCH, wat een genot. Tot op de mm af te stellen, zodat mijn knie iedermoment weer een andere stand kan aannemen.
Wat een plezier heb ik van deze heerlijke stoel en ik moet nog een maandje en ik zie daar in deze stoel niet tegenop.

Ed Nefkens

Zeer tevreden.

Rated 4 out of 5
13 maart 2021

Na kort telefonisch contact, werd de stoel snel geleverd.
De stoel voldeed aan al onze verwachtingen, goede service en kwaliteit.

Maureen

Super

Rated 5 out of 5
19 februari 2021

Mijn moeder heeft heel erg veel plezier van de stoel, die binnen 2 dagen werd thuisbezorgd, heel mooi is en heerlijk zit.

Moniek

Zeker aan te bevelen

Rated 5 out of 5
29 januari 2021

We hebben telefonisch contact opgenomen en werden zeer vriendelijk en correct te woord gestaan.
2 dagen later werd de stoel al geleverd, opgesteld, aangesloten en ingesteld.
Het was een keurige stoel (als nieuw) met een prima zit, zeker een aanwinst.
Helaas mocht de stoel niet mee naar het verzorgingstehuis en kon de stoel retour.
Dan zie je gelijk het voordeel van het huren van de stoel.
Weer gebeld, weer keurig te woord gestaan en binnen een week werd de stoel weer opgehaald.
Beter en gemakkelijker kan je het niet krijgen.

J. Kraaijeveld

huur sta op stoel

Rated 5 out of 5
22 januari 2021

Heel erg tevreden over service en contact. Ook vervoer naar de waddeneilanden was snel door ZekerZit geregeld.
Stoel bevalt goed, alleen is de driemotorige bediening lastig voor mijn vader met Alzheimer.
Wij huren om er achter te komen of we dus zo een stoel willen kopen.
Aan de stoel ligt het niet, maar we zijn bang dat er toch iets misgaat op het moment dat mn vader eruit of erin gaat klimmen ipv de knoppen te gebruiken. Hij vergeet hoe het werkt….

Manja

Laat een review achter over ZekerZit