Review overzicht

4.8
4,8 rating
4.8 van 5 sterren (102 reviews)
Excellent83%
Erg goed15%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Huurstoel

4,0 rating
4 juli 2020

snelle levering en goede uitleg over het gebruik van de stoel.
Bevalt goed .

Sprenkeling

Sta op stoel

5,0 rating
2 juli 2020

Super tevreden over de stoel, was zeer snel gebracht, was nog de enige plek waar ik kon zitten en slapen. Heeft mij enorm geholpen. Prima service.

Rinus Storm

Stoel

5,0 rating
2 juli 2020

Stoel voldoet geheel aan de verwachtingen. Zit heerlijk, ziet er goed uit. Service prima!

Tijhuis

Prima hulp bij revalidatie

4,0 rating
29 juni 2020

Binnen 24 uur heeft Zeker Zit de stoel bij ons afgeleverd en ingesteld. Vanwege een aantal botbreuken kon ik moeilijk van de bank afkomen en gaan liggen of zitten was ook lastig. Nu is alles opgelost: ik kan op verschillende manieren zitten, rechtop of lui, een dutje doen en ook weer opstaan. Heel blij met de stoel en dit verhaal, over de mogelijkheid om te huren bij Zeker Zit , vertel ik aan al mijn meelevende bezoekers.

Ineke Fischer

snel, duidelijk, vakkundig en supergoede service

5,0 rating
24 juni 2020

Het was zo geregeld, een sta-op stoel huren voor mijn tante. Binnen een week geleverd, ingesteld en in bedrijf 😉 Ze geniet enorm van het comfort en heeft geen rugpijn meer als ze zit. Toen de afstandsbediening iets niet leek te doen was het met 1 telefoontje opgelost. Service is top. Doen jullie goed. #aanrader

Rozell

Goede Service

5,0 rating
22 juni 2020

Voor mijn moeder een sta op stoel gehuurd om thuis verder te kunnen revalideren na heupoperatie. Alles snel kunnen regelen. We zijn erg tevreden met de stoel.
Margaret

Mevr.Siben

Sta op stoel

5,0 rating
22 juni 2020

Een heerlijke stoel. Geleverd door een bedrijf met prima service. Zeker aan te bevelen.

M.Zeeman

Goedemorgen service

5,0 rating
5 juni 2020

Fijne mensen goede uitleg lekker weer zelf opstaan.

E.Boers

Prima mooie stoel zit erg goed

5,0 rating
5 juni 2020

Prima service

Agaath egbergen

goed geolied bedrijf

5,0 rating
20 mei 2020

tot nu toe zeer tevreden
stoel zit fijn,geen problemen meer met opstaan

w van gemert

Eindelijk van de bank af

5,0 rating
10 mei 2020

Niets dan lof voor de snelle, vakkundige en bovenal klantvriendelijke manier van werken van Zeker Zit! Moeder had de grootste moeite van de bank af te komen, zozeer zelfs dat ze het had opgegeven naar bed te gaan. De sta-opstoel is voor haar een uitkomst. Binnen enkele dagen geleverd, afgesteld op maat en behoefte, duidelijke instructie die zelfs voor iemand met beginnende dementie te volgen is. De stoel staat haar in staat meer te bewegen; en ook slaapt zij weer in haar eigen bed.

Hedwig van Wuijkhuijse

Kan gelukkig weer uit de stoel komen

5,0 rating
22 april 2020

Mijn schoonvader is 96 en het gaat mechanisch steeds slechter. Omdat hij weinig kan bewegen en rolstoelgebruiker is wordt zijn spierkracht steeds minder. Hij kon zelfstandig nog moeilijk uit zijn comfortstoel komen. Nadat we een sta-op stoel hebben gehuurd is hij heel tevreden omdat hij nu toch weer enigszins zelfstandig mobiel is. Deze stoel is uiteindelijk zijn dagelijkse verblijfplaats. Mijn schoonvader gaf aan dat de sta-op stoel goed zit. Dit aanvullende comfort voor hem is de extra uitgave dubbel en dwars waard.

Jan M.

Prima Servië, ook in coronatijd!

5,0 rating
22 april 2020

De sta op stoel van mijn moeder verhuizen naar het verzorgingstehuis bleek in coronatijd niet mogelijk. Gelukkig was daar ZekerZit. Zij hebben goed meegedacht over de manier waarop hun stoel toch mijn moeder kon bereiken en goed was afgesteld op haar lengte, gewicht en houding. Ze hebben goede afspraken met het verzorgend personeel van het tehuis gemaakt, zodat de stoel naar binnen mocht en goed te transporteren was door het personeel van het tehuis. Mijn moeder is erg blij met deze fijne stoel, die inderdaad prima bleek te zijn afgesteld op haar houding en lengte. Een zeer comfortabele stoel geleverd door betrokken mensen!

Katie

Fijn dat huren kan!

4,0 rating
3 april 2020

Onze vader is 92 en blind en angstig voor alle veranderingen. Het is heel fijn dat we een stoel kunnen huren (en niet hoeven kopen). Een mooi concept, gat in de markt! En goede service

Margot Elich

Zeer tevreden!

5,0 rating
2 april 2020

De relaxstoel van ZekerZit was met één telefoontje en binnen heel korte tijd (2 dagen) geregeld. Levering, installatie en daaropvolgende instructie werden perfect uitgevoerd. Stoel ziet er keurig uit bovendien (zij het ietwat zwaar om eenvoudig te manipuleren).

Pieter van Stuijvenberg

Wat een goede stoel kan doen!

5,0 rating
20 maart 2020

Onze moeder had toch nog onverwacht een stoel nodig. We hadden eerder contact met een andere leverancier. Maar ondanks ons verzoek kwam deze met een te grote (pas)stoel. Toen hoorde wij van jullie. Meteen gebeld en dat contact was meteen veel persoonlijker en jullie begrepen het meteen. Binnen een paar dagen kwam Wilfred met een stoel op maat. Wilfred was de deur nog niet uit of onze moeder viel heerlijk ontspannen in slaap. Kortom fantastisch.

Namens onze moeder, mevrouw De Wit

Goede en snelle service

4,0 rating
18 maart 2020

Binnen een paar dagen werd de stoel bezorgd.
Stoel werd thuis op maat gemaakt, uitleg was goed en duidelijk.
Goede en zeer snelle service

Hans

Sta op stoel huren

5,0 rating
28 februari 2020

Prima service, goeie uitleg, ook al van te voren telefonisch, flexibele opstelling, kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Jaap

Sta-opstoel kopen

5,0 rating
14 februari 2020

Onze moeder van 95 had een oude sta-opstoel die nodig aan vervanging toe was. Via wat zoeken kwamen we bij ZekerZit terecht. Het contact met Carolien was zeer vriendelijk en alles kon snel geleverd worden. Wilfred heeft de stoel geplaatst en vakkundig afgesteld en onze moeder zit beter dan ooit tevoren.

Fam. v.d. Wateren

Bij ZekerZit zit je goed

5,0 rating
18 januari 2020

T.b.v. mijn revalidatie na een knieprothese was met 1 telefoontje alles snel geregeld. De stoel werd volgens afspraak bezorgd en keurig ingesteld. Prima service!

R. Loning

Laat een review achter over ZekerZit