4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (259 reviews)
Excellent87%
Erg goed10%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Top

Rated 5,0 out of 5
17 juli 2024

Normaliter reageer ik niet op review verzoeken. Hierbij een uitzondering. Gedurende het bestelproces niets dan lof over de getoonde service en telefonische bereikbaarheid. Een stoel op maat is waar het om gaat ! Nogmaals hulde.

Hein Lier

Alles top

Rated 5,0 out of 5
7 juli 2024

Ik had via Google jullie gevonden omdat via de thuiszorg een stoel huren belachelijk duur is. Ik gebeld en de zelfde middag was alles geregeld. Heel snel en vriendelijk geholpen. Het kist een schijntje vergeleken bij de thuiswinkel. Ik heb veel aan de stoel na mijn knie operatie. Keurig een dag voor mijn operatie afgeleverd. Zeer tevreden. Volgende keer weet ik Zeker Zit weer te vinden!

Kitty de Wit

Zeer snel en goede service

Rated 5,0 out of 5
4 juli 2024

Heerlijke stoel en fantastisch snel geleverd

R Trommel

Super!

Rated 5,0 out of 5
1 juli 2024

Very satisfied with everything !

Léon Van der Linden

Goede service en top stoel

Rated 5,0 out of 5
27 juni 2024

Goede informatie, snelle levering en persoonlijke service. Snel geleverd en fijn dat huren kan. En een top stoel!

Nella Melker

Zeker Zit, daar wordt je echt gehoord.

Rated 5,0 out of 5
27 juni 2024

Echt een TOP bedrijf, begripvolle, kundige mensen die goed luisteren en ook adviseren, meedenken zowel aan de telefoon (Mariska) als de fysiotherapeut Wilfred die de stoel kwam leveren en daarna nog voor een aanpassing langs kwam.

I.v.m. diverse vooral reumatische aandoeningen niet langer meer in of op een normale stoel/bank kunnen zitten en ook het bed werd een probleem. Zeker Zit kwam ik tegen tijdens mijn surftocht op internet en had al gauw gevonden waarvan ik dacht, dit is het voor mij. 1e contact gehad met Mariska, zowel telefonisch als via mail, altijd vlot en vriendelijk antwoord waarbij ik mijn keuze nog beter kon maken.

De stoel, Fitform, modern antraciet 57cm in eerste instantie gehuurd maar naar 1 dag wist ik al die wil ik kopen, die wil ik nooit meer kwijt. Sinds lange tijd (7 maanden) heb ik weer eens geslapen en goed in de stoel. Met de drie motoren is er telkens weer een fijne goede houding te vinden, actief voor bv werken op lap top, ontspannend tv kijken of even heerlijk slapen.

Ik had gekozen voor een stoel met draaischijf, helaas i.v.m. bewegingsziekte, ha, ja zeeziek in een stoel, het kan, een paar dagen over gedaan om er achter te komen waardoor ik me zo vreemd voelde. Gebeld met Zeker Zit, geen probleem, weekje later kwam Wilfred de draaischijf eraf halen. Probleem over. Sinds eind mei geniet ik dagelijks van mijn stoel en ook 24/7. Echt een aanrader, de stoel maar ook het team van Zeker Zit.

Yvonne de Jong

Klasse!

Rated 5,0 out of 5
18 juni 2024

Fantastische service, vriendelijke mensen met verstand van zaken.

De stoel zit heerlijk!

Ik raad Zeker Zit bij iedereen aan. Klasse!

Jolanda Nieboer

Uitstekend!

Rated 5,0 out of 5
8 april 2024

Inmiddels zit ik na twee heupprotheses tegelijkertijd al 2 weken heerlijk in de sta-op stoel. Eenvoudig in gebruik en in werkelijk alle standen te zetten, zodat je altijd een prettige zithouding hebt. De stoel is ook heel geschikt voor de noodzakelijke dutjes. Over de service van Zeker zit ook dik tevreden; alles zoals afgesproken, goede instructies door een erg aardige bezorger. Gewoon helemaal goed, blij dat ik Zeker Zit gevonden heb en ik raad dit bedrijf absoluut aan!

Yvonne Post

Eindelijk

Rated 5,0 out of 5
4 april 2024

Eindelijk Zeker Zit gevonden die naar je luistert en meedenkt. Wat een service.

Mariska en Wilfred bedankt.

De stoelen bevallen prima en hebben de zit gevonden die eindelijk voldoet.

Ed Zwang

Zeker doen!

Rated 5,0 out of 5
30 maart 2024

In verband met een totale heupvervanging na de nodige twijfel toch een stoel gehuurd. En geen moment spijt van gehad. De stoel zit heerlijk, lekker zacht en toch voldoende steun daar waar nodig. Middels de drie motoren kan ik de stoel naar wens aanpassen. Ik vind het een verademing te weten dat ik ondanks de operatie en revalidatie zo heerlijk kan zitten.

Suzanne Heukels

fijne ervaring

Rated 5,0 out of 5
28 maart 2024

Webformulier ingevuld en dezelfde dag nog reactie van Mariska van Zeker Zit met hele duidelijke informatie. De sta-op stoel werd binnen 1 dag bezorgd en op maat gemonteerd door Wilfred. Heel kundige man. Dank jullie wel. Mijn echtgenoot zit met veel plezier op de stoel.

Linda

Stoel gehuurd

Rated 5,0 out of 5
23 maart 2024

Wat een verademing, bellen, goede informatie en ook nog snelle afwikkeling….het KAN nog , een pluim!

Korte lijnen en de monteur die de stoel bracht krijgt de 2e pluim, hij hielp zelfs de bank verplaatsen waar de stoel moest staan.

Wij zijn dik tevreden en mijn moeder v 92 die IN de stoel zit ook!

Fam.Nienhuis

Perfecte service

Rated 5,0 out of 5
5 maart 2024

Mijn vader van 86 had een comfortabele sta op stoel nodig, telefonisch contact met jullie gehad, volgende dag geleverd.

Hele vriendelijke kundige man heeft hem bezorgd, en op maat afgesteld voor mijn vader.

Echt een aanrader

Ageeth

Bijzonder prettig en deskundig

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2024

Via onze thuiszorgorganisatie moesten wij te lang op de Sta-op stoel wachten, die het ziekenhuis voor mijn man had aangevraagd. Wij vonden uw adres op internet en ik heb uw prettig duidelijke website bestudeerd. Ik vond het zo fijn om direct een vriendelijke mevrouw aan de lijn te krijgen, die mij vakkundig advies gaf, zodat ik meteen de Sta-op stoel kon bestellen. Na 3 dagen werd hij al geleverd in een mooie kleur passend bij ons interieur. De stoel werd zeer vakkundig op maat afgesteld door de heer Hans. We zijn zeer tevreden. De stoel is prachtig en hij werkt subliem!

Carien van Gijn- Roeterink

Wauw wat een mooie stoel !

Rated 4,0 out of 5
7 februari 2024

Nadat zekerzit de stoel opnieuw bekleed had was dat wat we dachten : heel mooi geworden en heel blij mee.

Rosemarie Leusink

Hoe blij kun je zijn Sta Op Stoel

Rated 5,0 out of 5
2 februari 2024

Zit problemen ga naar Zeker Zit ,al je vragen worden keurig beant woord ,het leveren van de stoel volgens afspraak er word tijd genomen voor het afstellen alom TOP service

H Naaktgeboren

Henk Naaktgeboren

Netjes en vriendelijk

Rated 5,0 out of 5
30 januari 2024

Had een xxl stoel besteld voor mijn zus.

Deze kon snel geleverd worden en mijn zus zit er heerlijk in.

I kuiterman

Snel comfortabel zitten en opstaan uiteraard

Rated 5,0 out of 5
24 januari 2024

Binnen 24 uur stond er een sta-op-stoel voor onze 90-jarige buurman. Vanuit Drenthe naar Krimpen aan den IJssel. Vakkundig op maat gezet en zeer geduldig uitgelegd aan de gebruiker.

Jan de kwant

Goede keus

Rated 5,0 out of 5
12 december 2023

We zijn heel blij dat we deze stoel voor 2 maanden gehuurd hebben. Mijn man had zijn heup gebroken en de periode dat hij revalideerde was dit een geweldige uitkomst. De stof op de stoel voelt prettig aan en de stoel zelf wordt op maat gemaakt. De stoel zit zo goed dat hij er regelmatig bij in slaap valt.

Maaike

Positieve ervaring.

Rated 5,0 out of 5
9 december 2023

De stoel was al eerder besteld maar door ziekte en verblijf elders heb ik de levering een paar keer moeten annuleren. Dat werd zonder problemen geaccepteerd en er werd me verder niets opgedrongen. Weer thuis heb ik de stoel alsnog laten bezorgen en dat ging moeiteloos, keurig op tijd en netjes afgeleverd. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

HG van Zwol