Review overzicht

4.8
4,8 rating
4.8 van 5 sterren (82 reviews)
Excellent85%
Erg goed14%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Bij ZekerZit zit je goed

5,0 rating
18 januari 2020

T.b.v. mijn revalidatie na een knieprothese was met 1 telefoontje alles snel geregeld. De stoel werd volgens afspraak bezorgd en keurig ingesteld. Prima service!

R. Loning

Huurstoel

5,0 rating
13 januari 2020

De relaxstoel met sta-op functie die we nodig hadden was met één telefoontje en binnen enkele werkdagen geregeld. Levering en instructie worden perfect uitgevoerd volgens de afspraken.
We zijn erg tevreden over ZekerZit

Paul

Sta op stoel

5,0 rating
7 januari 2020

De Zekere Zit stoel is zijn naam meer dan waard. Een stoel op maat en geleverd in de gekozen kleur .
Prima service .

mvr Klaassen per/adres Wim Klaassen

Zeer tevreden

5,0 rating
24 december 2019

Ik ben heel erg tevreden met mijn sta op stoel. Hij zit heerlijk. Het zijn hele vriendelijke mensen en hij werd helemaal op mij ingesteld. Echt een aanrader.

Jochems

Met Zeker Zit, zit je zeker goed!

5,0 rating
24 december 2019

Na het eerste contact, is de stoel voor mijn vader dhr. van Kuik, zeer snel geleverd.
De stoel is ter plaatse, mooi op maat gemaakt voor hem.
Fantastische stoel, mijn vader is er erg blij mee!!

Erna de Mol

Goede Service

5,0 rating
21 december 2019

Goede service

Christiaan

Snelle, professionele en vriendelijke service

5,0 rating
19 december 2019

Moeder is 93 en had dringend een goeie stoel nodig. Deze hadden we binnen 24 uur in huis waar hij uitstekend werd aangepast op mijn moeder die nu ontzettend geniet van de stoel. Ze heeft nog wel wat moeite met de afstandsbediening, maar daar wordt ze in tijd van nood mee geholpen.
Ze slaapt nu heerlijk haar middagdutjes en heeft behoorlijk de benen omhoog en geen rug en nekklachten meer.

Helen Turin

sta op stoel

5,0 rating
13 december 2019

Wij zijn zeer tevreden over zeker zit.
we hadden met spoed een sta op stoel nodig voor een dame van 90 jaar die gevallen was.
Ik belde, alles werd in gang gezet, de volgende middag had de dame in kwestie haar stoel. Geweldige service. Mevrouw zit met plezier in haar stoel en is mede door deze stoel sneller hersteld. we zijn zeer tevreden met de stoel en met zeker zit !!!

Laura

Perfecte aflevering en bezorging. Goede uitleg en afstelling voor een goede zit.

4,0 rating
6 december 2019

Het personeel in het zorgcentrum is blij. Of mijn vader het ook is, weet ik niet. Hij stoeit nog steeds met de knoppen. In mijn ogen zit hij veel beter, maar hij laat dat zelf niet merken. In ieder geval zit hij nu makkelijk met zijn benen omhoog en kan hij geholpen worden met het opstaan.

Mw. de Rooij-de Kloe

Goede Service

5,0 rating
6 december 2019

Keurig op tijd bezorgd goede uitleg,keurige en schone stoel, en heel erg handig als je herstellende bent van een nieuwe heup.

Fred Goossens

Waanzinnig goed

5,0 rating
3 december 2019

Binnen 24 uur zat ik bijzonder tevreden en heerlijk in mijn nieuwe sta op stoel waar ik gisteren naar informeerde bij “Beter Zit”.de stoel is inmiddels geleverd en door een fysiotherapeut annex chauffeur geheel op mijn lijf ingesteld. Een schitterend lederen exemplaar voor een zeer aantrekkelijke huurprijs en een eenmalige sobere betaling bij aanvang.
Doen mensen, een absolute aanrader !!!

Rijk Storm

Uitstekende service

5,0 rating
28 november 2019

Vriendelijke, kundige mensen met veel begrip en heldere taal. Snelle levering en in overleg veel mogelijk. Hele goede service!

Kim

Prima zitstoel

5,0 rating
27 november 2019

Ik ben zeer tevreden over mijn stoel . Prima regeling , goede service . Kortom ik kan weer met plezier zitten en opstaan .

A-C Groenenberg

sta op stoel

5,0 rating
22 november 2019

sta op stoel voor moeder: snelle service, goede aanpassing, duidelijke instructies gebruik

michel hoekstra

comfortabele stoel

3,0 rating
22 november 2019

De stoel zit goed en ziet er netjes uit. Minpuntje is het ontbreken van steun bij de knieholte waardoor er veel druk op de onderbenen ontstaat. Voor mensen die weinig kracht hebben in de armen ontbreekt het kantelen naar voren, het extra zetje om op te staan.

A. Roodenburg

Sta-op stoel op maat

5,0 rating
28 oktober 2019

Prima stoel, snelle service. Zeker aan te bevelen.

H. Scholten

Sta op Stoel

5,0 rating
24 oktober 2019

Supersnelle levering. Mijn oma van 101 jaar is heel tevreden en blij met de comfortabele Sta op Stoel! Voor de zorgverleners van haar is het ook minder intensief. Mijn oma lukt het nu zonder ondersteuning van hen zelf te gaan staan.

Edelenbosch

sta-op stoel huren

5,0 rating
4 oktober 2019

Het is een mooie stoel die makkelijk te bedienen is. Voor ons was huren een uitkomst

Carla

Sta op stoel

5,0 rating
4 oktober 2019

Stoel bevalt prima en de service ook.

Willem Leo

Huurstoel

5,0 rating
13 september 2019

In een tijd waarin veel zorgzaken lastig zijn en / of lang duren, is het prettig dat we in 1 week een zeer goede en mooie stoel voor mijn moeder geleverd gekregen. De aanloop naar de stoel was best lastig maar ze is helemaal overstag en dolblij met haar zitmachine. Complimenten aan de fysiotherapeut die de stoel kwam installeren!

Wilma Impelmans

Laat een review achter over ZekerZit

Sluit Menu

Hulp nodig bij uw keuze?

De specialisten van ZekerZit hebben meer dan 10 jaar ervaring met sta-op-stoelen en adviseren u graag!

Bel nu 085 - 303 2913

Bereikbaar tussen 8:00 en 18:00 uur
Wilfred & Carolien Pathuis staan voor u klaar met een vriendelijk woord en vlotte service.

Reserveer nu deze stoel

Ontvang gratis, vrijblijvend advies