Zeker Zit, sta-op stoelen op maat Algemene waardering: ★★★★★ 4.8 based on 66 reviews
5 1

sta-op stoel huren

★★★★★
5 5 1
Het is een mooie stoel die makkelijk te bedienen is. Voor ons was huren een uitkomst

Sta op stoel

★★★★★
5 5 1
Stoel bevalt prima en de service ook.

Huurstoel

★★★★★
5 5 1
In een tijd waarin veel zorgzaken lastig zijn en / of lang duren, is het prettig dat we in 1 week een zeer goede en mooie stoel voor mijn moeder geleverd gekregen. De aanloop naar de stoel was best lastig maar ze is helemaal overstag en dolblij met haar zitmachine. Complimenten aan de fysiotherapeut die de stoel kwam installeren!

blij met de sta-op stoel

★★★★★
5 5 1
Beste Wilfred en Carolien , Nu , 3 maanden verder , bevalt de Sta-op stoel van vader/ schoonvader goed , hij is zeer tevreden met de stoel , en we zijn blij dat we voor jullie gekozen hebben

Sta op stoel

★★★★★
5 5 1
Een sta op stoel gehuurd voor mijn moeder. Binnen 48 uur was het geleverd. Goede uitleg bij de levering en mijn moeder is zeer tevreden.

Sta op stoel

★★★★☆
4 5 1
Prima stoel snel geleverd. Netjes geïnstalleerd en goede uitleg. Top

Sta Op stoel

★★★★★
5 5 1
Wat ik zeker ook nog even kwijt wil is dat het contact en de service echt geweldig is. Iedereen heel vriendelijk en behulpzaam. Echt kan niet beter!!

Sta-op stoel

★★★★★
5 5 1
Perfecte service en perfecte stoel. We zijn zeer blij met deze mogelijkheid!

Zit op stoel

★★★★★
5 5 1
Echt een verademing om in huis te hebben en al helemaal na een heupoperatie. Echt helemaal TOP, ben blij dat ik deze beslissing had genomen.

622979730

★★★★☆
4 5 1
Werkt na nieuwe bediening en regelkast prima.

Beoordeling Zeker Zit

★★★★★
5 5 1
Voor mijn vader van honderd jaar een sta-op stoel gehuurd bij Zeker Zit. Zeer goede service en advies per telefoon. Binnen een paar dagen werd de stoel geleverd en op professionele wijze door de fysiotherapeut in/afgesteld. Vriendelijke, behulpzame en deskundige mensen. Geweldig!

Staopstoel

★★★★★
5 5 1
Heerlijke staop stoel gehuurd en fantastische service wordt verleent.

Stoel

★★★★★
5 5 1
Prima stoel en fijne service!

Sta op stoel

★★★★☆
4 5 1
De stoel bevalt prima. Snelle en goede service.

al 4 jaar blij met de stoel

★★★★★
5 5 1
Mijn man heeft 1 jaar in de stoelvgeslapen. Hij heeft leukemie en is verschrikkelijk moe a altijd. Mede dank zij de fantische service van Carolien en Wilfred huren wij nu al 4 jaar.

Sta Op Stoel

★★★★★
5 5 1
Wij hadden voor onze moeder een stoel nodig en via internet bij ZekerZit terecht gekomen. Geweldige service en advies per telefoon ontvangen en binnen 1 week stond de stoel in huis en mijn moeder heel blij en tevreden met haar nieuwe stoel.

Stoel

★★★★★
5 5 1
Zeer snelle en goede service! Een aanrader!

Sta op stoel

★★★★★
5 5 1
Fijn in gebruik en goed voorgelicht hoe de stoel werkt.

Huur stoel

★★★★★
5 5 1
Sinds aantal weken beschikking over een stoel van zekerzit. 100% tevreden!

Zekerzit stoel

★★★★☆
4 5 1
Heb de stoel nu ongeveer een maand in gebruik. Was aangenaam verrast door het contact en de service. De aflever-afspraak werd op de minuut nauwkeurig nagekomen. Vind de zitting nog wat hard, maar dat gaat m.t.t over is mijn ervaring. De bediening geeft meer mogelijkheden dan je op het eerste gezicht zou denken. Is een kwestie van veel spelen. Ben er erg blij mee en kan de stoel, maar ook het bedrijf, aanbevelen.

Stoel

★★★★★
5 5 1
Dit hadden we veel eerder moeten doen! Mijn vader is zo gelukkig met de stoel. De aanvraag, aflevering en service buitengewoon snel en uitstekend. Zeer tevreden!!!

sta op stoel

★★★★★
5 5 1
Mijn schoonmoeder is geopereerd aan haar knie. Ze kan moeilijk opstaan vanuit een gewone stoel. De sta op stoel is de ideale oplossing. Ook bij het ouder worden... ze wil hem niet meer missen!!

sta-op-stoel

★★★★★
5 5 1
Erg goede service. Betrokken en meedenkend. Afspraken worden gelijk nagekomen en bevestigd. Keurige aflevering binnen de afgesproken tijd. Er wordt tijd voor je genomen. Niks op aan te merken! Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Sta op stoel

★★★★★
5 5 1
Goede service en advies

sta-op-stoel

★★★★★
5 5 1
Bij het eerste telefonisch contact duidelijke informatie gekregen op een prettige en vriendelijke manier. We konden direct afspreken wanneer een stoel geleverd kon worden; dat kon de volgende dag al. Prima service, stoel goed afgesteld. Mijn moeder (die de stoel gebruikt) is tevreden!

Goede service

★★★★★
5 5 1
Mijn vader (64) heeft in de laatste 3 maanden van zijn leven veel meer zitcomfort mogen ervaren dankzij de sta op stoel. Binnen 2 dagen werd de stoel geleverd en ingesteld. Vriendelijke en professionele medewerkers. Bedankt voor de topservice!

Sta op stoel

★★★★★
5 5 1
Een hele fijne stoel. Het is even wennen aan de knoppen. Maar ik ben er erg blij mee. Ook zeer tevreden over de snelle levering! (Mw St. 85 jaar)

stoel

★★★★★
5 5 1
Is een prima stoel . Zelfs om in de nacht in te slapen om bij de patient in de kamer te blijven zorgen.

Sta op stoel

★★★★★
5 5 1
Snelle en goede service. De stoel bevalt prima

Sta op stoel

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde sta op stoel en de service bij de aflevering.

Sta-op stoel

★★★★★
5 5 1
Mijn moeder (102 jaar) zit lekker in de stoel alhoewel ze regelmatig vergeet dat ze hem ophoog en omlaag kan zetten.

prima service

★★★★★
5 5 1
prima oplossing voor herstel na lange ziekenhuisopname

Sta op stoel

★★★★☆
4 5 1
Moeder tevreden met de sta op stoe, alleen het zelf bewust bedienen gaat nog erg stroef, dat is de vergeetachtigheid helaas. Ikzelf ervaar de stoel prima, en veel goedkoper in huur dan hier in de regio.

keurige stoel

★★★★★
5 5 1
Fijne stoel keurige aflevering en aanpassing

Enthousiast, deskundig en snel!!

★★★★★
5 5 1
M'n moeder is mateloos blij met 'haar' huur sta-op stoel; ze krijgt meer lucht nu ze met een druk op de knop de rugleuning fijn achterover kan stellen en ze dus niet meer zo in elkaar zakt hoeft te zitten. Daarnaast bespaart ze een heleboel energie door het gemak waarmee ze nu opstaat. Echt iedereen blij!!

Supersnel geleverd en een top service

★★★★★
5 5 1
In slechts een paar dagen een sta-op stoel geregeld voor mijn moeder, die bijna vergroeid was met haar tuinstoel waar ze 'zo lekker' op zat. Verhuizing naar een woon/zorgcentrum gaf ons de mogelijkheid om daar nou eens afscheid van te nemen. Vervanging was snel gevonden en binnen twee dagen na ons eerste contact stond er zonder een investering van duizenden euro's een sta-op stoel in mijn moeders nieuwe appartement. Keurig op maat ingesteld. Professioneel, persoonlijk en vooral vriendelijk contact niet alleen via de telefoon maar ook bij het installeren van de stoel. Ik heb werkelijk niks dan goeds te melden. Top!

sta op stoel

★★★★☆
4 5 1
ik ben erg tevreden met mijn stoel. heerlijk opstaan zoals je wilt. en een lekker dutje lukt ook geweldig.

Sta op stoel

★★★★★
5 5 1
Ik zal iedereen die een nieuwe heup krijgt een stoel van zekerzit nemen geweldige service en je heb nergens geen kijken naar ikben er heel erg blij meegeweest

tijdelijke stoel bij revalidatie

★★★★★
5 5 1
Wegens ongeval mag ik 6 weken niet lopen of steunen op mijn rechtervoet en moet ik met mijn voet omhoog zitten. Na 2 weken in mijn rolstoel te hebben gezeten ben ik op zoek gegaan naar een stoel waar ik makkelijk van houding kan veranderen en comfortabel zit. Deze vond ik bij Zeker Zit. Het contact was erg fijn en ze maken heldere afspraken. De stoel is snel geleverd en afgesteld door een fysiotherapeut. De stoel is mooi en zit heerlijk. Absoluut een aanrader als je (tijdelijk) op zoek bent naar een zeer comfortabele stoel.

snelle levering

★★★★★
5 5 1
Een dag na bestelling al de stoel in huis. Vriendelijke en snelle service. Ook telefonisch contact heel vriendelijk en duidelijk. En mijn schoonmoeder zit heerlijk in haar stoel. Bedankt team van ZekerZit!!

Stoel voor mijn moeder.

★★★★★
5 5 1
Voor mijn moeder heb ik een staopstoel bij jullie gehuurd. Het is een fijne tussenoplossing en het telefonische contact dat eraan vooraf ging, was heel prettig en servicegericht. Tijdens het plaatsen gaf Wilfred enkele zeer bruikbare praktische bewegingstips waar mijn moeder zeker baat bij had. Voor ons een positieve ervaring.

Sta op stoel

★★★★★
5 5 1
Goede service. Mooie stoel Zeer vriendelijk .kortom heel tevreden En betaalbaar met huren.

Erg tevreden

★★★★★
5 5 1
Perfecte service. De sta-op stoel is weer als nieuw. Deskundig en snel.

superservice

★★★★★
5 5 1
Mijn moeder is zeer tevreden. Ze houden zich aan hun woord. Alles is bespreekbaar. Superservice!!!

Mevr

★★★★★
5 5 1
Prima stoel met vele mogelijkheden ben er erg tevreden mee

Geweldige service

★★★★★
5 5 1
Wat een snelle en goede service!! Mijn moeder voelt zich als een vorstin in haar stoel en was zwaar onder de indruk van Wilfred! Dank je wel Wilfred voor je lieve en geduldige uitleg aan mijn moeder. Ze is er erg blij mee!

mevr.

★★★★★
5 5 1
de stoel werd keurig op maat gesteld, zit heerlijk en bevalt goed. deze firma kan ik zeker aanbevelen.

Mevr

★★★★★
5 5 1
Prima product en contact

251214683 Hr

★★★★★
5 5 1
deze stoel zit goed alleen de ziting en de achter kant zit ruimte in je kan hem zo heen weer doen maar de service was goed netjes behandelt en geholpen bedankt er voor

We lossen het op!

★★★★★
5 5 1
Beste heer Rijerse, bedankt voor uw reactie. De zitting moet niet loszitten, dit komen we graag zo snel mogelijk verhelpen

Goede service

★★★★★
5 5 1
Wat een geweldig bedrijf. Had na heupoperatie een goede stoel nodig nou dat is het. Ook alles keurig en kundig ingesteld. Heb er zelfs heerlijk in geslapen. Geniet er nog elke dag van. Heel veel dank

sta opstoel

★★★★★
5 5 1
zeertevreden5sterren

Blij met de stoel

★★★★★
5 5 1
ik wil jullie nog even bedanken voor de uitstekende service die wij van jullie hebben ontvangen. Mijn vader is helemaal blij met zijn stoel! Wij zijn heel erg blij met de wijze waarop jullie dit voor ons hebben geregeld.

huur staopstoel

★★★★★
5 5 1
Heb zojuist(15-11-2017) sta op stoel ontvangen is op maat hoogte diepte enz enz voor mijn echtgenote (REUMA) afgesteld nu dit is niet onze eerste stoel maar deze afstelling is GEWELDIG! Nooit gedacht dat er zoveel mogelijk is met deze stoel BEDANKT!!

heerlijk in de stoel zitten

★★★★★
5 5 1
Mijn moeder van 95 is lelijk gevallen. Hersenkneuzing, stuit- en rugpijn. Wat is ze blij met haar sta op stoel, die Wilfred afgelopen vrijdag voor haar heeft gebracht en afgesteld. Omdat ik alles zo goed voor haar geregeld had, mocht ik ook even in de stoel zitten vanmiddag.

Revalidatie

★★★★★
5 5 1
Riekus, Sta op Stoel voor revalidatie. Eind Januari een nieuwe knie gekregen.Tijdens de voorlichtingsavonden werd verteld dat het belangrijk is dat je een goede stoel hebt waarin je goed zit en met goede ondersteuning voor de knie. Daar bij ons bekend was dat onze vroegere buurjongen samen met zijn zus een bedrijf heeft in sta op stoelen snel een telefoontje .en ja hoor het werd direct geregeld. De stoel werd keurig bezorgd en goed afgesteld.Dankzij jullie fijne stoel heb ik prima kunnen zitten tijdens mijn revalidatie. Hartelijk dank voor de goede service,veel succes met jullie prachtige bedrijf.

huur sta-op stoel

★★★☆☆
3 5 1
Prima stoel waar ik goed mee geholpen ben zolang ik verhinderd ben om normaal op te kunnen staan uit een gewone stoel. Alles werkt prima

Goede service

★★★★★
5 5 1
Goede service. ..leuke mensen....kennis van zaken....mijn man is verliefd op zijn stoel.

Sta-op stoel

★★★★★
5 5 1
Na de leenstoel die ik 2 maanden gebruikte ben ik erg blij met mijn eigen nieuwe stoel.Ook familie en kennissen reageren enthousiast.De kleur past perfect bij de rest

beoordeling

★★★★☆
4 5 1
goede en prettige service goede mensen met begrip voor de situatie plu vakkundig

Mijn stoel

★★★★★
5 5 1
Hallo Allemaal. Ik heb nu voor de 2de keer een stoel in huis. Alle tienen die ik heb gegeven zijn terecht. Wat een goede service en klantvriendelijkheid wordt er gegeven. Ik raad iedereen aan, als je een stoel nodig hebt huur hem hier voor de prijs hoef je het niet te laten want er kan mij niet 1 vertellen dat je goedkoper kan voor de zelfde stoelen en service. Ik ben echt heel erg tevreden en blij met mijn stoel en zal hier altijd als klant terug komen als het voor wie dan ook nodig. Deze twee mensen weten wat ze doen en een leuke maar vooral handige bijkomstigheid is dat diegene die hem komt leveren fysiotherapeut is dus de stoel wordt echt heel goed aangepast en ingesteld naar u lengte , houding, en eventuele andere noodzakelijke dingen. Ik zou zeggen STOEL NODIG HIER HUREN. DOEN!!!!!!!!!

sta-op stoel tijdens revalidatie

★★★★★
5 5 1
Revalidatie na heupoperatie: Ik (59 jaar oud) ben enige tijd geleden geopereerd en kan nu tijdelijk moeizaam staan, lopen en zitten. Omdat ik geen zin had in een ziekenhuisbed in mijn woonkamer ben ik op zoek gegaan naar een sta-op-stoel. Bij de reguliere thuiszorgwinkels zijn slechts stoelen van 45 cm. hoog te vinden. Ik ben 1.97 meter dus dat ging niet lukken. Via Google in contact gekomen met staopstoelopmaat.nl. Uiterst correcte behandeling, heldere informatie, kortom prettig gesprek. Op donderdag de stoel besteld. Die werd nota bene op zaterdagavond nog geleverd. Keurig op de afgesproken tijd. De stoel bevalt perfect. Ik mag niet buigen, dus de stoel tilt mij als het ware op en zet mij rechtop, zodat ik met mijn krukken "uit mijn stoel kan lopen." Kortom: Helemaal TOP.

Service met een gouden randje

★★★★☆
4 5 1
Mijn schoonvader van 91 jaar heeft nu wat extra zorg nodig, kon moeilijk uit zijn favoriete stoel komen, wilde niet kopen maar huren en dit werd door Carolien met wat passen en meten binnen een paar dagen adequaat geregeld en daarna de stoel door Wilfred afgeleverd en ingesteld. Alle lof voor de service ondervonden.

Sta-op stoel voor mijn oom

★★★★☆
4 5 1
Mijn oom had dringend een stoel nodig die verstelbaar is en niet eens zozeer om makkelijk op te staan. Hij is zo aan huis en stoel gekluisterd, door ouderdom en ziekte, dat hij teveel zit en dat wordt na verloop van maanden pijnlijk. Een zo goed, zelf, in allerlei standen te zetten stoel is nu een uitkomst. Bij aflevering werd de stoel meteen, met veel zorg, goed ingesteld. Het contact was prettig.

Wat een metamorfose

★★★★☆
4 5 1
Enige tijd geleden dachten mijn vrouw en ik dat de sta-op stoel van mijn vrouw vervangen moest worden omdat de bekleding niet mooi meer was en we er van uitgingen dat het het opnieuw bekleden wel bijna net zo duur zou zijn als een nieuwe stoel. Na eerst op zoek te zijn geweest naar een 2e hands stoel kwamen we tot de conclusie dat dit niet de oplossing was. Na enig speurwerk kwam ik terecht bij "Sta-op stoel op maat" en zag dat de manier van herbekleden voor onze stoel minder arbeidsintensief was als dat we hadden aangenomen en daardoor ook minder kostbaar. Na wat heen en weer te hebben gemaild hebben we besloten om de stoel te laten herbekleden, en het resultaat is verbluffend. De adviezen over soort stof en de kleur waren perfect, en nadat de materialen binnen waren is de stoel bij ons thuis deskundig herbekleed en zijn we van deskundig advies voorzien m.b.t. tot het onderhoud. Al deze zaken zijn op een correcte en zeer vriendelijke manier verlopen. Wij zijn dan ook meer dan tevreden over de geweldige service van Carolien en Wilfred en kunnen ze dan ook van harte aanbevelen.

Geweldige service

★★★★★
5 5 1
Geweldige service. Aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan en aan alle wensen kon worden voldaan. Stoel perfect op tijd geleverd, helemaal goed afgesteld, kortom; we zijn helemaal tevreden.

Laat zelf een review achter

Naam
Email
Onderwerp
Beoordeling
Uw beoordeling
Sluit Menu

Reserveer nu deze stoel

Ontvang gratis, vrijblijvend advies