4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (253 reviews)
Excellent87%
Erg goed10%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Ben tevreden met de sta op stoel

Rated 5,0 out of 5
20 juni 2023

Ik vind de service etg goed en vriendelijke

Sabrina nooijen

Snelle actie en goed contact.

Rated 5,0 out of 5
5 juni 2023

Na het 1e contact, waarbij er gerichte en duidelijke vragen werden gesteld, was er binnen enkele dagen een sta op stoel geleverd op de kamer van mijn moeder. De stoel bevalt uitstekend.

Jan Zondervan

Top service

Rated 5,0 out of 5
30 mei 2023

Wij hebben de stoel van Zeker Zit nu 1 jaar in gebruik en zijn er erg blij mee. De onderhoudsbeurt was ook top. Vriendelijke mensen en direct contact bij vragen.

Anne Lodewijks

Herstel na bekkenbodemoperatie

Rated 5,0 out of 5
16 mei 2023

Ik herstel na een bekkenbodemoperatie. Deze stoel is absoluut belangrijk om de langdurige herstelperiode van 6 weken te overbruggen. De eerste 2 weken mag ik maximaal 2 uur rechtop zitten; 15 minuten lopen en half uur staan. Niet bukken niets tillen. Deze stoel kantelt mijn lichaam in de gezondste houding voor zowel staan als zitten. Ik kan in de stoel maximaal gebruik maken van bezigheden zonder mijn zitvlak te belasten. Ik ben heel blij met deze stoel!

Suus

Huur-stoel

Rated 3,0 out of 5
14 mei 2023

Stoel gehuurd ivm overbrugging aanschaf eigen stoel voor mijn moeder. Mooie kleur (antraciet). Vlotte levering, wat erg fijn was ivm haar thuiskomst na een revalidatietijd. Uitleg over hoe alles werkt was goed. Maat is toch iets te groot voor mijn moeder, maar ze kan er heerlijk in ontspannen. Er kwamen wel witte haartjes uit de stof (poes of hondje?). Mooi dat deze stoelen ook te huur zijn!

Jenny

Perfecte service en zeer goed uitgelegd

Rated 5,0 out of 5
12 mei 2023

Moeders is helemaal happy en geniet elk moment van de stoel. Helemaal Top.

Cok van Dorp

Prima service

Rated 5,0 out of 5
13 april 2023

De onderhoudsbeurt door Wilfred was prima. Alles is nagekeken en eventueel vervangen. De stoel zit heerlijk. Wilfred is ook heel vriendelijk en geduldig, dat is zeker ook een visitekaartje voor de zaak.

Onny Wessels

Snelle en goede service

Rated 5,0 out of 5
13 april 2023

Handbediening was defect…

Afspraak gemaakt ook voor onderhoud want de stoel 2e hands gekocht. Bij onderhoud werd ook gelijk het schuim van de zitting vervangen..

Top service…

J H Sanders

Sta op stoel voldoet voor opstaan

Rated 3,0 out of 5
13 april 2023

Zie titel! Die functie is zeker winst.

Comfortabel wat langere tijd in deze stoel zitten, vind ik beslist niet.

Ik krijg eerder overal pijnlijke spieren? en lichamelijke klachten zoals bijv. schouder en armklachten.

De reden dat ik voor de stoel moest kiezen, zijn overspannen knieën en wanneer daar wat meer verbetering in waar te nemen is, zal ik de stoel zeker laten ophalen!

Het spijt mij dat ik geen positievere review kan plaatsen.

Diny Troeyen

Héérlijk!!!

Rated 5,0 out of 5
23 maart 2023

Zalig zitten onze sta-opstoelen weer, na nu twee keer een onderhoudsbeurt die Wilfred erop heeft losgelaten. Elk boutje, moertje, schroefje heeft hij volgens ons gezien. 1,5 jaar geleden onze stoelen zelfs herbekleed en opnieuw gekeken of de zittingen nog goed genoeg waren. Was een hele waslijst zo’n 1,5 jaar geleden. Voor alles vraagt fysiotherapeut Wilfred onze toestemming (die hij dan ook meteen kreeg). Resultaat: mooie – en goed herstelde – sta-opstoelen.

W. en E. Klaassen

Uitstekende stoel en service

Rated 5,0 out of 5
23 maart 2023

Mijn zwager was er nog helemaal niet aan toe, een staopstoel, maar na wat medische ongemakken mochten we het toch regelen. (De huuroptie heeft daaraan bijgedragen). Nu heeft hij, na jaren, een eigen stoel en komt ook overdag tot rust. De vriendelijke begeleiding maakt ook dat we zeker zit van harte kunnen aanbevelen

L

Goede ervaring

Rated 5,0 out of 5
15 maart 2023

Goede service en vriendelijke medewerkers

L maatsen

Vanwege een gebroken heup de stoel aangevraagd.

Rated 5,0 out of 5
28 februari 2023

Na aanvraag stoel was het zo geregeld en bij thuiskomst uit het ziekenhuis stond de stoel al voor de deur. Meteen op maat ingesteld. Wat een service!!

Kan niet beter!!

Erg blij mee, fijn dat dit bestaat

Cariene

Zit goed makkelijk bedienbaar

Rated 5,0 out of 5
28 februari 2023

Het bestellen, leveren en op een later tijdstip nog eens aanpassen ging uitstekend. Prima service

J. Vd Waal

Comfortabel

Rated 5,0 out of 5
28 februari 2023

Wij zijn zeer tevreden over de stoel maar ook over de geweldige service van ZekerZit. Heel klant vriendelijk en de stoel werd keurig op de afgesproken tijd afgeleverd en goed afgesteld.

Dianne Brouwers

Zoals altijd weer topservice en persoonlijke benadering

Rated 5,0 out of 5
19 februari 2023

Voor mijn moeder had ik al een ZekerZit stoel, en nu was ook mijn vader eraan toe. ZekerZit dacht met ons mee en was flexibel toen mijn vader toch ging twijfelen welke stoel hij wilde.

De monteur was zeer vriendelijk en geduldig en nam alle tijd om de stoel goed in te stellen.

Beide ouders zijn super blij met hun stoel.

Desirée Verbeek

Helemaal tevreden!!

Rated 5,0 out of 5
17 februari 2023

Mijn moeder is zeer tevreden over jullie sta-op stoel die zij sinds 2020 in huis heeft. De service-monteur heeft 2 weken geleden de stoel weer helemaal nagekeken en bijgesteld, waar nodig.

Conclusie: wij zijn helemaal tevreden!!!! Met dank voor jullie goede zorg !! 🙂

Mevr. H.A. Petitjean

Vlot en goed

Rated 5,0 out of 5
11 februari 2023

Een nieuwe afstandbediening besteld en snel geleverd. Met duidelijke handleiding.

Jolanda

prima service

Rated 5,0 out of 5
31 januari 2023

Service aan een 10 jaar oude sta op stoel. Prima geregeld. Stoel kan weer jaren mee.

A de Boer

KAN NIET ZONDER MN ZEKER ZIT STAOPSTOEL!

Rated 5,0 out of 5
31 januari 2023

Beste Wilfred en team,

Ik ben al n aantal jaar in het bezit van n door jullie geleverde stoel welke we ook door jullie laten onderhouden,en dit tot volle tevredenheid!!!!

Ik zou me geen raad weten zonder deze fijne stoel!

Onderhoud gebeurd grondig en keurig netjes,duidelijke uitleg!

Petra Kuperus