Heerlijk genieten in een op maat gemaakte sta-op stoel. U kunt de sta-op stoel huren en voorkomt hiermee hoge aanschaf kosten. Er zijn ook tweedehands stoelen in vele soorten en maten. 

Fijn bij het bezoek zitten, kan in de beste huur sta-op stoelen van Fitform. Tien goede redenen om een sta-op stoel te huren:

 1. De sta-op stoel is snel in huis
  Snelle levering is belangrijk, mensen wachten vaak al veel te lang op een goede stoel.
  Nieuwe meubels hebben een levertijd, waardoor er altijd een wacht periode is. Wanneer er niet gewacht kan worden en de stoel snel nodig is, is een afspraak met een verhuurder snel gemaakt.
 1. Goedkoop, slechts een kleine investering
  Met een start betaling van € 175,- en per maand € 55,- heeft u al een perfecte huur sta-op stoel in huis staan.
  Een nieuwe Fitform sta-op stoel kost al snel € 3350,-. Tweedehands stoelen zijn te koop in vele soorten en maten. Kijk op 18 tips waar u op let bij aanschaf van een tweedehands sta-op stoel voor handige tips.
 1. Fijn uitproberen, met koopopties
  Als u twijfelt over het doen van een grote investering voor een sta-op stoel, biedt het huren van een stoel een goede mogelijkheid om de stoel langere tijd uit te proberen. U went zo aan de stoel en kan daarna makkelijk keuzes maken voor bijvoorbeeld de zitting. Is de zitting stevig genoeg of moet die zachter? Ook zijn er veel soorten rugleuningen mogelijk. Als ‘ervaren’ bezitter weet u wat er nodig is.
 1. Perfect onderhouden stoelen, huren is inclusief onderhoud
  Zorgen om de technische gesteldheid van de stoel zijn overbodig! De verhuurder is verantwoordelijk voor het onderhoud en bij een gebrek wordt dat dus opgelost en zijn er geen onverwachte kosten.
 1. Geen zorgen, stoel wordt snel weer opgehaald als deze niet langer nodig is
  Als u bent hersteld van een operatie of de stoel niet meer wil gebruiken, is de stoel snel weer opgehaald. Sta-op stoelen zijn vaak ook onderdeel van de erfenis. Nabestaanden kunnen de gehuurde stoel vlot op laten halen. Dit is helemaal handig in een woonzorg-centrum, waar de kamer vaak snel opgeleverd moet worden.

"U wil toch ook comfortabel zitten bij uw bezoek?"

Bel of mail met onze zit-specialist
zomerperiode, (juli + aug): 
ma-vr 9:00 – 12:00 uur

 1. Ideaal bij revalidatie na operaties
  Na een heup- of knieoperatie is een sta-op stoel een ideale oplossing in huis. Een huurstoel kan vooraf gebracht worden zodat die klaar staat als u terug komt uit het ziekenhuis.
 1. Goede optie bij terminale zorg
  In de laatste levensfase zitten mensen liever in de woonkamer, dan liggen in bed. Een sta-op stoel biedt de mogelijkheid om comfortabel te zitten en liggen. De sta-op functie biedt het gemak om zelf op te staan en ontlast daarmee ook de mantelzorger.
Rozell
Rozell
Service is top
Lees verder
Service is top. Doen jullie goed. #aanrader
Bo
Bo
Vriendelijke en behulpzaam
Lees verder
Wat ik zeker ook nog even kwijt wil is dat het contact en de service echt geweldig is. Iedereen heel vriendelijk en behulpzaam. Echt kan niet beter!!
Rijk Storm
Rijk Storm
Waanzinnig goed, aantrekkelijke prijs
Lees verder
Binnen 24 uur zat ik bijzonder tevreden en heerlijk in mijn nieuwe sta-op stoel. snel geleverd en door een fysiotherapeut annex chauffeur geheel op mijn lijf ingesteld. voor een zeer aantrekkelijke huurprijs en een eenmalige sobere betaling bij aanvang. Doen mensen, een absolute aanrader !!!
Vorige
Volgende

 1. Stoel wordt gebracht en volledig afgesteld op uw maat
  De verhuurder komt de stoel bij u brengen. Een busje of grote auto regelen is niet nodig. Ook het gedoe om een zware stoel te verplaatsen en in een auto te krijgen blijft achterwege.
 1. Een expert komt de stoel brengen en afstellen
  Het is al prettig dat de stoel gebracht wordt, maar hoe fijn is het dat een expert de stoel aflevert? Een expert ziet de situatie van de huurder en kan vanuit brede kennis op het gebied van zitten mogelijkheden aangeven. U kunt direct voelen of de stoel goed is afgesteld. Super fijn zitten met de kantelfunctie.

 2. Ontlasting van de mantelzorger of verzorging
  De stoel zorgt ervoor dat u makkelijk kunt opstaan, de zorg hoeft niet aan u te trekken. Dit is voor de mantelzorger of verzorging veel beter. Ook voor de persoon zelf is het fijn om dit zelf te kunnen.