Nadat uw kunstheup is geplaatst begint de revalidatie met de nieuwe heup. U moet geleidelijk aan meer belasten en u zult ervaren dat de pijn in de heup verdwenen is. Meestal bent u al binnen een paar dagen na de heupoperatie thuis. Het is dan ideaal als er al een perfecte sta-op stoel op u staat te wachten. De eerste nachten zijn erg onrustig en zo nu en dan slapen in deze stoelen is heerlijk.

Sta-op stoel en een nieuwe heup

Met uw nieuwe heup kunt u met deze sta-op stoel makkelijk opstaan. U kunt de heup niet te ver buigen dus het is altijd veilig. Doordat de sta-op stoel precies op maat is afgesteld kunt u heerlijk zitten en liggen in de stoel. U kunt tijdens uw revalidatie heerlijk uitrusten. Uw heupplastiek zal goed herstellen.

Opties bij een sta-op stoel een een kunstheup

Er zijn verschillende opties die altijd op een sta-op stoel gezet kunnen worden, ook op huur sta-op stoelen. Deze opties kunnen ideaal zijn in de revalidatie van uw nieuwe heup.

  1. Draaischijf
  2. Tafeltje aan de stoel op los
  3. Verlengde voetensteun
  4. Speciale rugleuningen

Fitform sta-op stoel huren of kopen

Omdat de revalidatie bij een heupplastiek vaak vrij snel gaat kunt u prima een sta-op stoel huren. Natuurlijk mag u na deze periode de stoel overnemen, langer huren mag ook. U kunt al een stoel huren voor € 45,- per maand! 

Film sta-op stoel en revalidatie na een operatie

Bekijk onze film over de sta-op stoel en een heupoperatie. Heeft u vragen of de stoel geschikt is voor u, bel ons gerust.

Sluit Menu

Zit-specialist Carolien:

U wil toch ook comfortabel zitten

Hulp nodig bij uw keuze?

De specialisten van ZekerZit hebben meer dan 10 jaar ervaring met sta-op-stoelen en adviseren u graag!

Bel nu 085 - 303 2913

Bereikbaar tussen 8:00 en 18:00 uur
Wilfred & Carolien Pathuis staan voor u klaar met een vriendelijk woord en vlotte service.

Reserveer nu deze stoel

Ontvang gratis, vrijblijvend advies