Snelle motoren en verbeterd mechaniek. vanaf € 3300,-

Bel vandaag nog voor een passing bij u thuis. U krijgt direct een gratis leenstoel zodat u comfortabel zit en makkelijk kan opstaan.

Kies uw favoriete kleur

Iedere nieuwe sta-op stoel van Fitform kan in uw favoriete kleur gekozen worden, hieronder ziet u een aantal voorbeelden. Uw sta-op stoel past mooi bij uw interieur en dat geeft een goed gevoel. Wilt u graag de verschillende stoffen bekijken? Bel ons voor een passing afspraak, wij kunnen ook een aantal stofstalen toesturen.

Sta-op stoelen voor gemiddeld postuur. 51cm breed

Gratis leenstoel + 10 jaar garantie

Sta-op stoelen kleine mensen. 45cm breed

Informatie aanvraag, altijd snelle reactie.

Sta-op stoelen breed postuur. 57cm breed

Trots op onze mooie reviews

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (252 reviews)
Lees onze reviews...
Rozell
Rozell
De ene dag besteld de andere dag in huis
Lees verder
Supersnelle levering van de sta-op stoel voor mijn moeder. En ze slaapt er zo ontzettend goed in dat ze er beter uit ziet en zich veel fitter voelt. Mijn moeder zegt dat het haar "nestje" is. Dus we zijn er heel blij mee :-).
LG
LG
Amazing
Lees verder
Uiteraard zei mijn vader: “Dit had ik veel eerder moeten doen…”. Mijn vader heeft nu een actievere houding, kan beter opstaan en zitten, maar loopt inmiddels ook beter. Dus lieve mensen, gewoon regelen!
van Nijendaal
van Nijendaal
Goede service, betrouwbaar
Lees verder
Snelle levering op maat gemaakt ter plekke en voelt betrouwbaar. Ik kreeg nieuwe heup na val in buitenland. Deze stoel is voor mijn herstel een goede vriend.
Vorige
Volgende

Nieuw leer en draaibaar, topmerk Fitform

Top garantie en service

U ontvangt 10 jaar Fitform garantie vanuit Fitform en levenslange garantie vanuit Zeker Zit op de motoren. Is er iets aan de hand? Bel ons gerust. U wordt vriendelijk te woord gestaan door een zitspecialist en wij regelen vlot een oplossing.