Perfecte pasvorm voor ieder rug

rugleuningen voor sta-op stoel

Goed zitten begint bij het maatwerk van een sta-op stoel, de maatvoering moet afgestemd zijn op de gebruiker van de stoel. op iedere sta-op stoel van Fitform zorgen wij voor de perfecte rugleuning. Bij een kromme rug, korte rug of een lange rug hebben wij de perfecte rugleuning. Bij Zeker Zit garanderen wij dat u de meest comfortabel rugleuning op uw sta-op stoel heeft zitten.

"U wil toch ook comfortabel zitten bij uw bezoek?"

Bel of mail met onze zit-specialist
ma – wo – vr: 9:00 tot 15:00uur
di + do: 9:00 – 12:00uur

8 soorten rugleuningen bij stoel voor rugklachten
Kyphose rugleuning

De kromme rug, kyphose rugleuning

Heeft u een kromme rug, of veel scheefstand? Dan kan deze speciale rugleuning ideaal zijn voor u. In het midden is deze rugleuning extra zacht, dit voorkomt drukpunten. Deze rugleuning heeft ook nog een lendesteun en kan met een kuiprug worden gemaakt.

Deze rugleuning kan zelfs op een tweedehands sta-op stoel gemonteerd worden! Een nieuwe rugleuning hoes is dan meestal niet nodig.

vele soorten rugleuningen op tweedehands sta-op stoelen
kuip rugleuning

Scheef zitten voorkomen? Kuip rugleuning

Heeft u veel last van scheef zitten? Dit veroorzaakt extra rugpijn en vermoeidheid. Met een kuip rugleuning kan dit voorkomen worden. We hebben rugleuningen met extra diepe kuip, en zelfs met steun aan 1 zijde!

Deze rugleuning kan zelfs op een oudere stoel gemonteerd worden, in combinatie met een nieuwe rugleuning hoes. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw sta-op stoel.

Lange en korte mensen, passende hoogte voor uw rugleuning

Bent u lang? Of juist heel klein? Ook hieraan is gedacht, de rugleuning kan extra lang of juist extra kort geleverd worden. Hierdoor sluit de rugleuning goed aan op uw rug.