stoelverwarming sta-op stoelEen sta-op stoel van Fitform kan met stoelverwarming! Zowel in de zitting als in de rugleuning kan de verwarming gebouwd worden, ideaal als u het snel koud heeft of uw eigen lichaamstemperatuur kan reguleren. Mensen met de ziekte COPD of bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson kunnen veel baat hebben bij deze optie op hun maatwerk sta-op stoel.

Stoelverwarming op een nieuwe sta-op stoel

Natuurlijk is deze stoelverwarming in de zomer niet echt nodig, maar in de herfst of winter is het heerlijk. De verwarming is natuurlijk gemaakt met de nodige beveiliging, het schakelt automatisch uit na 15 minuten. Wilt u de verwarming langer aan? Dan druk u gewoon nogmaals de knop in!

Wij hebben al veel sta-op stoelen verkocht met deze handige optie, deze klanten waren allen zeer tevreden en konden niet meer zonder hun heerlijke warme stoel.

Stoelverwarming alleen bij koop sta-op stoelen

Heeft u baat bij de stoelverwarming, dan kunt u dit in laten bouwen in een nieuwe sta-op stoel. Het is niet eens een dure optie € 300- bij een nieuwe stoel, dus vraag naar de mogelijkheden.

Wij hebben in onze huur sta-op stoelen geen verwarming, dus dan moet u het doen met een fleece deken!

Bekijk onze prijslijst voor de actuele meerprijzen,