Sta-op stoel Eindhoven

Bent u op zoek naar comfort en ondersteuning in uw eigen woning in Eindhoven? Dan is het huren van een sta op stoel van Zeker Zit de perfecte oplossing voor u! Onze huur stoelen zijn speciaal ontworpen om mensen te helpen bij het opstaan en zitten, waardoor ze een betere kwaliteit van leven hebben.

Huren: € 55,- p/m (6 mnd)

Sta-op stoel Fitform 3 motoren: 45 en 51 zitbreedte.

  • Optie om de stoel te kopen
  • Na 6 maanden per maand opzegbaar
  • Eenmalige kosten € 175,- (instellen, ophalen + brengen en schoonmaken)
  • Maatwerk door de zitspecialist

Zeer goede service en garantie

Wanneer u een sta op stoel huurt van Zeker Zit, krijgt u niet alleen een comfortabele stoel, maar ook een uitstekende service. Onze deskundige medewerkers staan telefonisch voor u klaar via het nummer 085-3032913 om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte stoel voor uw behoeften.

"U wil toch ook comfortabel zitten bij uw bezoek?"

Bel of mail met onze zit-specialist
ma – wo – vr: 9:00 tot 15:00uur
di + do: 9:00 – 12:00uur

Altijd nette en schone stoelen

Onze stoelen zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren, dus u kunt er zeker van zijn dat u de perfecte stoel vindt die past bij uw interieur in Eindhoven. Bovendien hebben onze stoelen een kantelfunctie waardoor u gemakkelijk een comfortabele positie kunt vinden om te lezen, tv te kijken of gewoon te ontspannen.

Heerlijk zitten op een huur stoel

Of u nu een sta op stoel nodig heeft vanwege mobiliteitsproblemen, rugklachten of gewoon voor extra comfort, wij hebben een stoel die aan uw behoeften voldoet. Aarzel niet en neem contact met ons op via 085-3032913 om meer te weten te komen over onze sta op stoelen en hoe wij u kunnen helpen om comfortabel te zitten in uw woning in Eindhoven!

Wij leveren altijd snel door heel Nederland, Amsterdam, Den Haag, Steenwijk of Leeuwarden!