Sta-op stoel Steenwijk

Welkom in Steenwijk, waar comfort en gemak samenkomen dankzij de sta op stoelen van Zeker Zit! Bent u op zoek naar de ultieme manier om te ontspannen en te genieten van uw dagelijkse momenten thuis in Steenwijk? Dan is onze sta op stoel dé perfecte keuze voor u!

De sta op stoelen van Zeker Zit bieden optimaal comfort en ondersteuning voor iedereen in Steenwijk. Of u nu behoefte heeft aan een extra relaxplekje in uw woonkamer, een comfortabele stoel om uw favoriete boek te lezen, of gewoon even wilt genieten van een welverdiend rustmoment, onze stoelen staan altijd voor u klaar in Steenwijk.

Huren: € 55,- p/m (6 mnd)

Sta-op stoel Fitform 3 motoren: 45 en 51 zitbreedte.

  • Optie om de stoel te kopen
  • Na 6 maanden per maand opzegbaar
  • Eenmalige kosten € 175,- (instellen, ophalen + brengen en schoonmaken)
  • Maatwerk door de zitspecialist

Onze zit-specialisten helpen u verder

Bij Zeker Zit begrijpen we dat persoonlijk advies van groot belang is. Daarom staan onze vriendelijke en deskundige medewerkers telefonisch voor u klaar via het nummer 085-3032913. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste kleur, stof of afmeting – wij helpen u graag om de perfecte sta op stoel te vinden die volledig bij uw wensen en behoeften past.

Fijn zitten, in een Fitform sta op stoel

Geniet van het gemak van moeiteloos opstaan en gaan zitten met één druk op de knop. Onze sta op stoelen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en passen perfect bij uw interieur in Steenwijk. Uw comfort staat bij ons voorop!

"U wil toch ook comfortabel zitten bij uw bezoek?"

Bel of mail met onze zit-specialist
zomerperiode, (juli + aug): 
ma-vr 9:00 – 12:00 uur

Onze zit-specialisten helpen u altijd verder.

Aarzel niet langer en ontdek zelf het comfort van een Sta Op Stoel van Zeker Zit. Bel ons vandaag nog op 085-3032913 voor persoonlijk advies. Ervaar het verschil dat een Sta Op Stoel kan maken en geniet elke dag van het ultieme comfort in uw woning in Steenwijk. Zeker Zit staat voor u klaar om uw zitervaring naar een hoger niveau te tillen!

Wij leveren door heel Nederland ook in Den Bosch, Groningen, Zwolle en Eindhoven.