Comfort en gemak met de sta-op stoel

Bent u op zoek naar meer comfort en gemak in uw dagelijks leven in Rotterdam? Dan is het huren van een sta op stoel van Zeker Zit de perfecte oplossing voor u! Onze stoelen zijn speciaal ontworpen om u te ondersteunen bij het opstaan en gaan zitten, zonder enige druk op uw rug of benen.

Als u in Rotterdam woont, hoeft u niet verder te zoeken. Wij bieden flexibele huuropties voor onze sta op stoelen, zodat u de stoel kunt huren voor de periode die bij u past. Of u nu een tijdelijke oplossing zoekt of een langere huurperiode, wij hebben de juiste stoel voor u. Wij leveren in heel Nederland, ook in Den Haag, Eindhoven, Zwolle, Groningen of Amsterdam kunnen wij de stoelen leveren.

Huren: € 55,- p/m (6 mnd)

Sta-op stoel Fitform 3 motoren: 45 en 51 zitbreedte.

  • Optie om de stoel te kopen
  • Na 6 maanden per maand opzegbaar
  • Eenmalige kosten € 175,- (instellen, ophalen + brengen en schoonmaken)
  • Maatwerk door de zitspecialist

Vele kleuren beschikbaar

Onze sta op stoelen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en passen perfect in elk interieur. Met onze ruime keuze aan modellen en kleuren, kunt u de stoel kiezen die het beste past bij uw smaak en stijl.

Maatwerk door zitspecialist

Bovendien staan onze deskundige medewerkers altijd telefonisch voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste stoel. Wij zijn trots op onze uitstekende klantenservice en zorgen ervoor dat u tevreden bent met uw huurervaring in Rotterdam. Bel vandaag nog: 085-3032913.

"U wil toch ook comfortabel zitten bij uw bezoek?"

Bel of mail met onze zit-specialist
ma – wo – vr: 9:00 tot 15:00uur
di + do: 9:00 – 12:00uur

Kortom, als u in Rotterdam woont en op zoek bent naar een comfortabele en functionele sta op stoel, neem dan contact op met Zeker Zit. Wij zijn er om u te helpen en ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw huurstoel!