U wilt een stoel kopen, de ideale sta-op stoel is comfortabel en volledig aan te passen aan uw postuur. Zowel bij een nieuwe sta-op stoel als een jonge tweedehands. Bij nieuwe stoelen krijgt u als extra service een gratis leenstoel, ook deze zetten wij precies op maat.

Fysiotherapeut altijd aanwezigSta-op stoel kopen, aanmeten met de Fitform meetstoel

Onze fysiotherapeut is aanwezig om de stoel op uw maten af te stellen. Om de juiste maten te bepalen, gebruiken wij de Fitform meetstoel bij nieuwe verkoop. Op deze manier koopt u altijd de perfecte sta-op stoel.

Sta-op stoel kopen? al vanaf € 2850,- incl. 3 motoren en top bekledingsta-op stoel afstellen, bij stoel kopen

Onze nieuwe stoelen leveren wij altijd met 3 motoren en een hoge kwaliteit bekleding. Meerprijzen hebben wij op leer of suede kunstleer. Ook verschillende opties als een draaischijf, stoelverwarming of speciale rugleuningen hebben een kleine meerprijs.

Fitform sta-op stoel kopen? Jong tweedehands met € 750,- korting

Wij hebben altijd een wisselende voorraad bijna nieuwe sta-op stoelen, deze hebben nog 1 tot 3 jaar volledige Fitform garantie via Zeker Zit. Op de nieuwprijs krijg u dan € 750,- korting.Zeker Zit is Fitform dealer

Deze sta-op stoelen worden altijd snel geleverd, de fysiotherapeut komt de stoel volledig op maat instellen. Voordeel bij deze stoelen is dat wij vele nieuwe opties nog kunnen toevoegen omdat wij officieel Fitform dealer zijn.

Een sta-op stoel zit alleen perfect als deze staat ingesteld op de juiste afstelling. Bij al onze Fitform Vario 570 stoelen kunnen we de maten instellen. De juiste hoogte maat wordt bepaald en kan op de mm nauwkeurig worden ingesteld. De juiste zitdiepte kan op de 2 cm nauwkeurig worden ingesteld, zelfs als u boven de 1m90 bent hebben wij geschikte stoelen. Ook de armsteunen kunnen zowel links als rechts op de juiste hoogte afgesteld worden. Deze instelling hoeft niet eens perse hetzelfde te zijn.

Al met al zorgen wij altijd voor de juiste afstelling van uw nieuwe koopstoel!