Nieuwe sta-op stoel

De nieuwe sta-op stoel is comfortabel en volledig aan te passen aan uw postuur. In uw eigen omgeving kunt u ervaren hoe de sta-op stoel zit, u kunt ook de keuze maken in het soort bekleding. Wij nemen al de mogelijke opties mee, zodat u thuis alles rustig kunt uitproberen.

Fysiotherapeut en de meetstoel bij u thuisMeetstoel van Zeker Zit, altijd de juiste maat.

Onze fysiotherapeut is aanwezig om de stoel op uw maten af te stellen. Om de juiste maten te bepalen gebruiken wij de Fitform meetstoel. In uw eigen omgeving kunt u in alle rust onze stoelen bekijken en uitproberen. 

 

Nieuwe Sta-op stoel kopen? Al vanaf € 2750,- incl. 3 motoren en top bekleding

Een complete sta-op stoel leveren wij inclusief een hoofdkussen en de stoffen bekleding. Natuurlijk altijd maatwerk en zelfs een volledig op maat gemaakte leen sta-op stoel. De meest gebruikte opties met meerprijs zijn de sta-op stoel uitgevoerd in niroxx (suede kunstleer) of in leer (leder). Ook een draaischijf, met of zonder accu of een tafeltje zijn handige opties.

Bel vandaag nog 085 – 303 2913 en wij staan binnen 48 uur voor de deur.

sta-op stoel Fitform

Maak nu een vrijblijvende afspraak en krijg een gratis leenstoel

Wij zorgen altijd dat we snel een afspraak inplannen, vaak is er acuut een betere zit oplossing nodig. U kunt altijd een gratis leenstoel gebruiken tot de nieuwe stoel is geleverd. Wij staan met onze showmodellen in de startblokken om samen een perfecte stoel samen te stellen.

Voor meer informatie neem contact op met Carolien Pathuis: 085 – 303 2913