Je bekijkt nu Een sta-op stoel is een maatwerk stoel!

Een sta-op stoel is een maatwerk stoel!

“Ik heb een eigen onderneming.”
“Leuk, wat heb je voor bedrijf?”
“Wij verkopen en verhuren sta-op stoelen.”
“Huh, wat verhuur je?”

Dit is mijn gesprekje bij de kapper, onderhand weten ze wel wat een sta-op stoel is, maar begrijpen waarom iemand er nu echt baat bij kan hebben is een ander verhaal. Nu is mijn kapster een jonge twintiger, dan is een sta-op stoel doorgaans niet echt interessante materie.

“Sta-op stoel? Die heb ik gelukkig nog niet nodig!”

Ik ben dertiger en kan u vertellen dat ik na een lange dag graag in mijn maatwerk stoel plof met mijn dochter op schoot. Dat zit echt heerlijk. Lekker de beentjes in de lucht, niet nodig misschien, maar wel erg comfortabel!

Ook sprak ik met de baas van de jonge kapster, die vanwege de drukte een handje mee hielp. Deze jonge oudere van een jaar of 60 wil natuurlijk niet afhankelijk zijn van een sta-op stoel. Maar lekker zitten, na een drukke werkdag in de kapsalon, is wel een wens en daarom is maatwerk zo belangrijk. De stoel wordt precies afgemeten op uw lichaam. Lange mensen of kleine mensen, dikker of dun, in een maatwerk stoel is het zitcomfort zeer hoog!

“Had ik deze stoel maar jaren eerder gekocht!”

Dit hoor ik elke week, dus bent u nog in twijfel; u kunt altijd eerst een prachtige maatwerk stoel huren. Heeft u later in uw leven de andere functie nodig, noemt u het dan fijn een sta-op stoel!

Wilfred Pathuis
Fysiotherapeut bij Zeker Zit

 

Dit bericht heeft één reactie

  1. pim

    Ik kan me voorstellen dat met een sta-op-stoel je de rug spaart. Ik zou me geen zorgen maken over het onbegrip waar je op stuit. Zit comfort is enorm belangrijk. Daar komen twintigers snel genoeg achter.

Reacties zijn gesloten.