Direct leverbare sta-op stoel

Zoekt u een goede stoel met garantie volgens Fitform normen? Wij hebben een wisselende voorraad van Fitform sta-op stoelen die 1 tot ongeveer 3 jaar oud zijn. Deze stoelen bieden wij aan met minimaal € 750,- korting op de nieuwprijs. Groot voordeel bij deze stoelen is het snelle leveren, ze staan al voor u klaar. Dus vandaag gebeld en wij staan binnen een paar werkdagen bij u voor de deur!

Actuele voorraad direct leverbare sta-op stoelen

Wij hebben onze sta-op stoelen op basis van lichaamslengte en postuur in categorieën verdeeld. Natuurlijk is het altijd een gemiddelde, het kan per persoon afwijken. U kunt dit altijd goed overleggen met team Zeker Zit aan de telefoon!

Lengte 1m50 tot 1m60 met normaal of smal postuur

Lengte 1m60 tot 1m70 met normaal of smal postuur
Lengte 1m70 tot 1m80 met smal postuur

Lengte 1m70 tot 1m90 met normaal tot stevig postuur
Lengte 1m60 tot 1m70 met stevig postuur

Lengte 1m70 tot 1m90 met stevig postuur. (stoelen 57cm breed)

Extra brede stoelen, draaggewicht tot 225kg.

Wij komen met onze actuele voorraad bij u langs zodat u een sta-op stoel naar uw wens kan uitzoeken. Wij kunnen altijd vlot een afspraak inplannen, hierdoor ervaart u snel de voordelen van de Fitform sta-op stoelen. Bij iedere afspraak stelt de fysiotherapeut uw Fitform stoel precies op uw maten in, dit geeft altijd het beste zitcomfort.Veel opties zijn mogelijk op deze sta-op stoelen

Ook op deze direct leverbare stoelen kunnen wij verschillende opties aanbrengen. Doordat veel opties uitwisselbaar zijn op de stoelen is eigenlijk alles mogelijk. De meest gebruikte opties zijn:

  1. Draaischijf
  2. Verlengde voetensteun
  3. Tafeltje
  4. Intelli-gel ad zitting

Inclusief Fitform garantieplan via Zeker Zit

Doordat wij officieel Fitform dealer zijn, geven wij de garantie volgens het Fitform garantie waarborg. Zijn er problemen, dan zoeken wij altijd snel naar de beste oplossing.

Vragen over onze direct leverbare stoelen? Neem contact op met Carolien Pathuis:
info@zekerzit.nl
085 – 303 2913