Zoekt u een goede stoel met garantie volgens Fitform normen? Wij hebben een wisselende voorraad van Fitform sta-op stoelen die 1 tot ongeveer 3 jaar oud zijn. Deze stoelen bieden wij aan met minimaal € 750,- korting op de nieuwprijs. Groot voordeel bij deze stoelen is het snelle leveren, ze staan al voor u klaar. Dus vandaag gebeld en wij staan binnen een paar werkdagen bij u voor de deur!

Actuele voorraad direct leverbare sta-op stoelen

Wij hebben onze sta-op stoelen op basis van lichaamslengte en postuur in categorieën verdeeld. Natuurlijk is het altijd een gemiddelde, het kan per persoon afwijken. U kunt dit altijd goed overleggen met team Zeker Zit aan de telefoon!

Sta-op stoelen, smal 45cm en rughoogte 72cm

[show_products category=”84″]

Sta-op stoelen, smal 45cm en rughoogte 84cm

[show_products category=”85″]

Sta-op stoelen, standaard 51cm en rughoogte 84

[show_products category=”76″]

Sta-op stoelen, breed 57cm en rughoogte 84

[show_products category=”86″]

Extra brede stoelen, draaggewicht tot 225kg.

[show_products category=”87″]

Wij komen met onze actuele voorraad bij u langs zodat u een sta-op stoel naar uw wens kan uitzoeken. Wij kunnen altijd vlot een afspraak inplannen, hierdoor ervaart u snel de voordelen van de Fitform sta-op stoelen. Bij iedere afspraak stelt de fysiotherapeut uw Fitform stoel precies op uw maten in, dit geeft altijd het beste zitcomfort.Veel opties zijn mogelijk op deze sta-op stoelen

Ook op deze direct leverbare stoelen kunnen wij verschillende opties aanbrengen. Doordat veel opties uitwisselbaar zijn op de stoelen is eigenlijk alles mogelijk. De meest gebruikte opties zijn:

  1. Draaischijf
  2. Verlengde voetensteun
  3. Tafeltje
  4. Intelli-gel ad zitting

Inclusief Fitform garantieplan via Zeker Zit

Doordat wij officieel Fitform dealer zijn, geven wij de garantie volgens het Fitform garantie waarborg. Zijn er problemen, dan zoeken wij altijd snel naar de beste oplossing.

Vragen over onze direct leverbare stoelen? Neem contact op met Carolien Pathuis:
[email protected]
085 – 303 2913