Direct leverbare sta-op stoel

Zoekt u een goede stoel met garantie volgens Fitform normen? Wij hebben een wisselende voorraad van Fitform sta-op stoelen die 1 tot ongeveer 3 jaar oud zijn. Deze stoelen bieden wij aan met minimaal € 750,- korting op de nieuwprijs. Groot voordeel bij deze stoelen is het snelle leveren, ze staan al voor u klaar. Dus vandaag gebeld en wij staan binnen een paar werkdagen bij u voor de deur!

Actuele voorraad direct leverbare sta-op stoelen

Wij komen met onze actuele voorraad bij u langs zodat u een sta-op stoel naar uw wens kan uitzoeken. Wij kunnen altijd vlot een afspraak inplannen, hierdoor ervaart u snel de voordelen van de Fitform sta-op stoelen. Bij iedere afspraak stelt de fysiotherapeut uw Fitform stoel precies op uw maten in, dit geeft altijd het beste zitcomfort.Veel opties zijn mogelijk op deze sta-op stoelen

Ook op deze direct leverbare stoelen kunnen wij verschillende opties aanbrengen. Doordat veel opties uitwisselbaar zijn op de stoelen is eigenlijk alles mogelijk. De meest gebruikte opties zijn:

  1. Draaischijf
  2. Verlengde voetensteun
  3. Tafeltje
  4. Intelli-gel ad zitting

Inclusief Fitform garantieplan via Zeker Zit

Doordat wij officieel Fitform dealer zijn, geven wij de garantie volgens het Fitform garantie waarborg. Zijn er problemen, dan zoeken wij altijd snel naar de beste oplossing.

Vragen over onze direct leverbare stoelen? Neem contact op met Carolien Pathuis:
info@zekerzit.nl
085 – 303 2913