Uw stoel al voor uw heupoperatie in huis! Luxe stoelen met 3 motoren.

Revalidatie na heupoperatie
Rusten tijdens uw revalidatie

Tijdens uw revalidatie na heupoperatie of knieoperatie kunt u heerlijk zitten in een sta-op stoel van Zeker Zit. Huren kan voor een periode van 8 weken (€ 75,- p/maand) en is daarna per maand opzegbaar. Bekijk hieronder ons aanbod huur sta-op stoelen.8

Prijzen revalidatie huur

Uw sta-op stoel wordt voor uw operatie afgeleverd, de huur gaat pas in na uw operatie. U kunt dus fijn 2 maanden revalideren met een perfecte sta-op stoel.

Huur per maand is € 75,-

Eenmalig wordt er € 150,- opstartkosten (halen, brengen, schoonmaken en afstellen) berekend

Huurstoelen 51cm (standaard)

Huurstoelen 45cm (smal) rughoogte 72cm of 84cm

Huurstoelen 57cm (breed)

Revalidatie na heupoperatie, 8 weken een stoel

Met een sta-op stoel in huis zal uw revalidatie beter gaan dan zonder! U kunt heerlijk ontspannen zitten en uitrusten. Na het oefenen en revalideren is rusten een genot in deze sta-op stoelen.

Revalidatie na heupoperatie duurt gemiddeld 6 tot 8 weken. U mag de stoel natuurlijk ook altijd kopen.

Vooraf kan al een kleur worden gekozen uit onze grote voorraad. U heeft ook de keus om de breedte maat te bepalen, passend zitten is belangrijk bij ieder postuur.

Gaat u een stoel huren, dan is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van speciale rugleuningen. Ook kan er een draaischijf onder de huurstoel geplaatst worden.

Stoel huren? Snelle levering door heel Nederland.

Wij zorgen altijd dat uw stoel snel bij u thuis staat, doordat wij vele aanvragen krijgen kunt u overal in Nederland een stoel huren. Bent u binnenkort toe een een nieuwe heup op knie. Bekijk deze informatie. Met een sta op stoel van Zeker Zit zal de revalidatie na heupoperatie alleen maar beter verlopen.

Heeft uw vader of moeder een sta-op stoel nodig? Bel vandaag nog en wij zorgen dat er zo snel mogelijk een stoel