Je bekijkt nu Zeker Zit geeft € 100,- aan Skilhiem

Zeker Zit geeft € 100,- aan Skilhiem

Woonzorgcentrum Skilhiem van Paletgroep.nl wint!

STIENS Op valentijnsdag ontving Ingrid Moerkerk een cheque van €100,- ten behoeve van een bonbon workshop voor bewoners van woonzorgcentrum Skilhiem, van  de Palet groep. Dit kwam voort uit een Facebook actie van Zeker Zit, waarin maandelijks een doel ten behoeve van ouderen gesteund wordt.

Uitreiking € 100,- aan Skilhiem door Zeker Zit

Wilfred Pathuis brengt namens Zeker Zit wekelijks sta-op stoelen naar klanten en komt dus in veel verschillende zorgcentra. Hij is er getuige van dat het zorgpersoneel vaak tijd of geld tekort komt om leuke gezellige momenten voor bewoners te organiseren. ‘’Daarom bedachten wij dat we in plaats van dure advertenties op internet het geld liever direct aan onze doelgroep geven en zijn we deze Facebook-actie gestart’’, aldus Wilfred.

Ingrid las hierover en was direct enthousiast. Zij wilde al langer bonbons maken met de bewoners en pakte deze kans. Met de bijdrage van Zeker Zit gaan de bewoners bonbons maken en er daarna lekker van genieten. Het idee werd door de vorige winnares gekozen uit de inzendingen omdat zij hierdoor geïnspireerd werd en dit ook wil gaan organiseren.

De actie gaat gewoon door en is heel simpel. Een activiteit ten behoeve van ouderen, die een financiële bijdrage kan gebruiken, hoeft alleen maar gemeld worden op de Facebookpagina van Zeker Zit.