4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (253 reviews)
Excellent87%
Erg goed10%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

huur staopstoel

Rated 5,0 out of 5
15 november 2017

Heb zojuist(15-11-2017) sta op stoel ontvangen is op maat hoogte diepte enz enz voor mijn echtgenote (REUMA) afgesteld nu dit is niet onze eerste stoel maar deze afstelling is GEWELDIG! Nooit gedacht dat er zoveel mogelijk is met deze stoel BEDANKT!!

boon

heerlijk in de stoel zitten

Rated 5,0 out of 5
14 november 2017

Mijn moeder van 95 is lelijk gevallen. Hersenkneuzing, stuit- en rugpijn. Wat is ze blij met haar sta op stoel, die Wilfred afgelopen vrijdag voor haar heeft gebracht en afgesteld. Omdat ik alles zo goed voor haar geregeld had, mocht ik ook even in de stoel zitten vanmiddag.

Connie van Kuijen

Revalidatie

Rated 5,0 out of 5
13 oktober 2017

Riekus, Sta op Stoel voor revalidatie. Eind Januari een nieuwe knie gekregen.Tijdens de voorlichtingsavonden werd verteld dat het belangrijk is dat je een goede stoel hebt waarin je goed zit en met goede ondersteuning voor de knie. Daar bij ons bekend was dat onze vroegere buurjongen samen met zijn zus een bedrijf heeft in sta op stoelen snel een telefoontje .en ja hoor het werd direct geregeld. De stoel werd keurig bezorgd en goed afgesteld.Dankzij jullie fijne stoel heb ik prima kunnen zitten tijdens mijn revalidatie. Hartelijk dank voor de goede service,veel succes met jullie prachtige bedrijf.

Riekus

huur sta-op stoel

Rated 3,0 out of 5
14 oktober 2016

Prima stoel waar ik goed mee geholpen ben zolang ik verhinderd ben om normaal op te kunnen staan uit een gewone stoel. Alles werkt prima

Fred Lindsen

Goede service

Rated 5,0 out of 5
22 september 2016

Goede service. ..leuke mensen….kennis van zaken….mijn man is verliefd op zijn stoel.

Ineke van Pruissen – Landsmeer

Sta-op stoel

Rated 5,0 out of 5
10 juli 2016

Na de leenstoel die ik 2 maanden gebruikte ben ik erg blij met mijn eigen nieuwe stoel.Ook familie en kennissen reageren enthousiast.De kleur past perfect bij de rest

Dijkstra

beoordeling

Rated 4,0 out of 5
15 april 2016

goede en prettige service goede mensen met begrip voor de situatie plu vakkundig

Hermans

Mijn stoel

Rated 5,0 out of 5
2 maart 2016

Hallo Allemaal. Ik heb nu voor de 2de keer een stoel in huis. Alle tienen die ik heb gegeven zijn terecht. Wat een goede service en klantvriendelijkheid wordt er gegeven. Ik raad iedereen aan, als je een stoel nodig hebt huur hem hier voor de prijs hoef je het niet te laten want er kan mij niet 1 vertellen dat je goedkoper kan voor de zelfde stoelen en service. Ik ben echt heel erg tevreden en blij met mijn stoel en zal hier altijd als klant terug komen als het voor wie dan ook nodig. Deze twee mensen weten wat ze doen en een leuke maar vooral handige bijkomstigheid is dat diegene die hem komt leveren fysiotherapeut is dus de stoel wordt echt heel goed aangepast en ingesteld naar u lengte , houding, en eventuele andere noodzakelijke dingen. Ik zou zeggen STOEL NODIG HIER HUREN. DOEN!!!!!!!!!

Ria Faber

sta-op stoel tijdens revalidatie

Rated 5,0 out of 5
29 februari 2016

Revalidatie na heupoperatie: Ik (59 jaar oud) ben enige tijd geleden geopereerd en kan nu tijdelijk moeizaam staan, lopen en zitten. Omdat ik geen zin had in een ziekenhuisbed in mijn woonkamer ben ik op zoek gegaan naar een sta-op-stoel. Bij de reguliere thuiszorgwinkels zijn slechts stoelen van 45 cm. hoog te vinden. Ik ben 1.97 meter dus dat ging niet lukken. Via Google in contact gekomen met staopstoelopmaat.nl. Uiterst correcte behandeling, heldere informatie, kortom prettig gesprek. Op donderdag de stoel besteld. Die werd nota bene op zaterdagavond nog geleverd. Keurig op de afgesproken tijd. De stoel bevalt perfect. Ik mag niet buigen, dus de stoel tilt mij als het ware op en zet mij rechtop, zodat ik met mijn krukken “uit mijn stoel kan lopen.” Kortom: Helemaal TOP.

Thomas

Service met een gouden randje

Rated 4,0 out of 5
27 februari 2016

Mijn schoonvader van 91 jaar heeft nu wat extra zorg nodig, kon moeilijk uit zijn favoriete stoel komen, wilde niet kopen maar huren en dit werd door Carolien met wat passen en meten binnen een paar dagen adequaat geregeld en daarna de stoel door Wilfred afgeleverd en ingesteld. Alle lof voor de service ondervonden.

N. van Breda

Sta-op stoel voor mijn oom

Rated 4,0 out of 5
16 februari 2016

Mijn oom had dringend een stoel nodig die verstelbaar is en niet eens zozeer om makkelijk op te staan. Hij is zo aan huis en stoel gekluisterd, door ouderdom en ziekte, dat hij teveel zit en dat wordt na verloop van maanden pijnlijk. Een zo goed, zelf, in allerlei standen te zetten stoel is nu een uitkomst. Bij aflevering werd de stoel meteen, met veel zorg, goed ingesteld. Het contact was prettig.

B.P.M. Havekes

Wat een metamorfose

Rated 4,0 out of 5
23 september 2015

Enige tijd geleden dachten mijn vrouw en ik dat de sta-op stoel van mijn vrouw vervangen moest worden omdat de bekleding niet mooi meer was en we er van uitgingen dat het het opnieuw bekleden wel bijna net zo duur zou zijn als een nieuwe stoel. Na eerst op zoek te zijn geweest naar een 2e hands stoel kwamen we tot de conclusie dat dit niet de oplossing was. Na enig speurwerk kwam ik terecht bij “Sta-op stoel op maat” en zag dat de manier van herbekleden voor onze stoel minder arbeidsintensief was als dat we hadden aangenomen en daardoor ook minder kostbaar. Na wat heen en weer te hebben gemaild hebben we besloten om de stoel te laten herbekleden, en het resultaat is verbluffend. De adviezen over soort stof en de kleur waren perfect, en nadat de materialen binnen waren is de stoel bij ons thuis deskundig herbekleed en zijn we van deskundig advies voorzien m.b.t. tot het onderhoud. Al deze zaken zijn op een correcte en zeer vriendelijke manier verlopen. Wij zijn dan ook meer dan tevreden over de geweldige service van Carolien en Wilfred en kunnen ze dan ook van harte aanbevelen.

Hennie Nagel

Geweldige service

Rated 5,0 out of 5
16 september 2015

Geweldige service. Aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan en aan alle wensen kon worden voldaan. Stoel perfect op tijd geleverd, helemaal goed afgesteld, kortom; we zijn helemaal tevreden.

Stephanie