Review overzicht

4.8
4,8 score
4.8 van 5 sterren (121 reviews)
Excellent85%
Erg goed12%
Gemiddeld3%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

huur sta op stoel

5,0 score
22 januari 2021

Heel erg tevreden over service en contact. Ook vervoer naar de waddeneilanden was snel door ZekerZit geregeld.
Stoel bevalt goed, alleen is de driemotorige bediening lastig voor mijn vader met Alzheimer.
Wij huren om er achter te komen of we dus zo een stoel willen kopen.
Aan de stoel ligt het niet, maar we zijn bang dat er toch iets misgaat op het moment dat mn vader eruit of erin gaat klimmen ipv de knoppen te gebruiken. Hij vergeet hoe het werkt….

Manja

Super snelle service

5,0 score
21 december 2020

We hadden snel een sta-op stoel nodig. In het weekend gemaild, maandag ochtend hebben we gebeld en maandagmiddag zat mijn schoonvader in een stoel van Zeker zit. Goed en vriendelijke advies.

Harry Wildeman

Mijn stoel is opnieuw bekleed

5,0 score
2 december 2020

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van mijn opnieuw bekleedde stoel. De stof voelt heel prettig en de stoel zit beter dan hij ooit gezeten heeft. Ook de afstandbediening werkt weer perfect. Ik ben heel blij.

Elles Rosendahl

Goede stoel

5,0 score
26 november 2020

HEt eerste telefooncontact was prettig en de uitleg was duidelijk.
De stoel kon snel geleverd worden en is 100% naar wens.
De beslissing om te kopen was gauw genomen.
Beslist een aa rader!

Trudy Rietveld

Professionele hulp bij zowel aanvraag als bezorging stoel

5,0 score
12 november 2020

had van MEDIPOINT een staop stoel genomen , na een ongeval te hebben gehad in januari 2020 , waardoor ik een blijvend letsel aan overgehouden heb. kon niet meer op bank thuis zitten.
na een aantal mnd heb ik de stoel op laten halen want hij was voor mij een ellende.
Want de bezorgers zetten de stoel neer en zijn binnen een paar minuten weg , zonder enige aanpassing, dat noemt zich nu een zorg instantie !!!!!!!
Heb toen gegoogled en ZEKER ZIT gevonden, na het prettige telefonisch contact , wist ik dat Dit het goede adres was voor een aangepaste stoel.
Na een paar dagen kwam de mooie gestoffeerde sta op stoel ,ook nog eens met draai plateau.
Deze stoel werk vakkundig door een fysiotherapeut naar mijn lichaam en wensen aangepast , en vanaf deze dag heb ik weer fijn en zacht kunnen uitrusten .
Dus iedereen die de reviews lezen , het is echt een top bedrijf en de mensen zijn erg kundig en ook sociaal.
grt john uit doetinchem

John Boegman

Zitcomfort niet optimaal

3,0 score
7 november 2020

Heb een stoel gehuurd ivm een heupprothese en ben tevreden over de expertise en service.
Echter, wellicht door mijn gewicht, alhoewel niet overdreven te zwaar, of omdat de huurstoel al wat zit-uurtjes achter de rug heeft, valt het me tegen/lastig om voor een langere tijd in de stoel te zitten..
Heb nu van een vriend een speciaal zitkussen geleend en dat gaat een stuk beter.

Richard Tijssen

Reactie van Zeker Zit

Beste Richard,
Dank voor de review en wat fijn dat u zelf een oplossing heeft gevonden. Onze stoelen worden met regelmaat voorzien van nieuwe zittingen zodat u een goede zitting in de stoel heeft. Wij nemen contact met u op om met u te bespreken of wij nog wat kunnen betekenen.
Met vriendelijke groet, Carolien Pathuis

Helemaal geweldig!

5,0 score
2 november 2020

Mijn dochter was 6 maanden zwanger en kon niet meer zonder pijn op ’n bank of stoel zitten i.v.m. bekkenbodem instabiliteit. We hadden alle zit-/hang houdingen geprobeerd, maar de pijn bleef en werd erger. We werden steeds wanhopiger. Niemand wist raad, zelfs de gespecialiseerde fysiotherapeute niet. En nog 3 maanden in bed liggen was natuurlijk ook geen optie. Uiteindelijk kwamen we op het idee van een sta-op stoel. Bij Zeker Zit (gegoogeld) kreeg ik Carolien aan de telefoon die direct meedacht en alle info gaf die ik nodig had voor het huren van de juiste stoel. Niet lang daarna bracht Wilfred de stoel helemaal naar ons in de Achterhoek en stelde hem op mijn dochter af. De opluchting bij haar was niet te beschrijven. Geen pijn meer bij het zitten (eigenlijk half liggen) en helemaal goed gehumeurd weer deel uitmaken van het gezin. Volgende week wordt de stoel weer opgehaald. Hij heeft zijn doel meer dan gediend en mijn dochter is inmiddels bevallen van een prachtige zoon. Wij zijn het team van Zeker Zit ontzettend erkentelijk voor ’t meedenken, de deskundigheid en de bijna niet meer van deze tijd zijnde service. Chapeau!

Janet Dinnissen

Fijn bedrijf

5,0 score
30 oktober 2020

Wat een fijne firma is dit! Alles perfect geregeld bij de installatie, opnieuw perfecte regeling bij het ophalen, en een hele prettige manier van communiceren.
Alle lof!

Agnes Hendrikse

Hele fijne Sta op stoel, goede service

5,0 score
14 oktober 2020

Op aanraden van een vriend heb ik dit bedrijf opgebeld. De telefonische uitleg was prettig. De stoel is besteld en op maat gemaakt voor mijn moeder die ingezakte rugwervels heeft. Voorheen zakte mijn moeder altijd op zij in een stoel. Nu zit zij mooi rechtop. Ik hoor haar niet meer over rugpijn. De bekleding heeft een mooie kleur camel,het is een goed reinigbare stof. De stoel is opnieuw bekleed afgeleverd, erg schoon dus. Stoel is thuis verder ingesteld door de fysiotherapeut , incl alle instructies. Wij huren hem….maar we kunnen altijd nog overgaan op koop . Een heel fijn bedrijf, een echte aanrader….leverde binnen de twee weken.

Mya

De zeker zit stoel

5,0 score
14 oktober 2020

Hij voldoet precies aan wat wij er van hoopte dat hij zou doen en dat is rust geven aan de persoon die hem gebruikt.

Berrie Aarts

Goede stoel

5,0 score
2 oktober 2020

Wegens een nieuwe heup heb ik deze stoel tijdelijk gehuurd. Alles was snel geregeld, goed advies. Goede stoel, heb er zelfs goed in kunnen slapen. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

C.Koppijn

snelle levering

5,0 score
1 oktober 2020

Prachtige stoel zit helemaal naar wens

C.G.Heukeshoven

Snel en vakkundig

5,0 score
30 september 2020

Zekerzit dacht mee naar de beste oplossing om tot een stoel op maat te komen. Alles werd snel en goed geregeld. Mijn moeder is heel blij met de stoel.

Els Bakx

prima service

5,0 score
17 september 2020

mooie kleur, makkelijk te bedienen

m.jessurun

Prima stoel geweldige service

5,0 score
17 september 2020

Mijn moeder is erg blij met de stoel. Ze is 95 en kan zelf makkelijk in en uit de stoel komen. Ook met de knoppen kan ze goed overweg. Ze zit er heerlijk in. Ik belde op een middag op kreeg meteen Carolien aan de telefoon die goed advies gaf en de volgende dag werd de stoel al geleverd. Geweldige supervriendelijke service!!!

Ruby Thielsch

Zeer positief!

5,0 score
29 augustus 2020

Op internet gezocht . Snel gevonden. Binnen 3 dagen alles geregeld.
Mooie stoel.
Fijn dat zoiets mogelijk is. Dat betekent langer thuis wonen!,

Ans Jeukens

De sta-opstoel en de heupfractuur

5,0 score
24 augustus 2020

Mijn ervaring met de sta-op-stoel speelde rond de revalidatie van de gebroken heup.
Met name de mogelijkheid om de benen gemakkelijk een stukje hoger te zetten was
zeer comfortabel.

Herman Borghuis

Huurstoel aan te bevelen.

5,0 score
24 juli 2020

Vroeg in de ochtend gemaild voor informatie, een paar uur later reactie en ’s middags stond de stoel in de kamer. Sneller kan het toch niet!
Omdat liggen in bed moeilijk ging was de stoel een uitkomst, goede uitleg over de werking.

Gerda

Heel tevreden

5,0 score
23 juli 2020

Stoel goed afgeleverd en ingesteld.
Stoel bevalt prima.

E. Bosman

Huurstoel

4,0 score
4 juli 2020

snelle levering en goede uitleg over het gebruik van de stoel.
Bevalt goed .

Sprenkeling

Laat zelf een review achter

Laat een review achter over ZekerZit