Review overzicht

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (177 reviews)
Excellent84%
Erg goed12%
Gemiddeld2%
Slecht1%
Verschrikkelijk1%

Super

Rated 5 out of 5
30 september 2022

De stoel werd gebracht door Marcel.

Met veel geduld werd de stoel op maat ingesteld en uitgelegd.

Mijn moeder was erg sceptisch over de staopstoel, maar nu erg tevreden.

Super fijne service en aandacht van Zeker Zit.

Anneke plunkett

Fijne en snelle reactie op mail over onderdeel

Rated 5 out of 5
14 september 2022

Handbediening van sta-op stoel van schoonvader van 91 was defect. (Al paar keer door mijzelf gerepareerd) Eerst bij ander bedrijf besteld die niet kon leveren (wel al betaald) en toen contact gezocht met Zeker Zit. Binnen 10 minuten al reactie (mail en zeer vriendelijk telefoontje). En binnen 48 uur nieuwe handbediening. Top geregeld!

Hans

Aanrader

Rated 4 out of 5
8 september 2022

Goede ervaring; uitstekende voorlichting en snelle service.

Ten Napel

Blij moeder

Rated 5 out of 5
6 september 2022

Onze moeder kon haast niet meer staan i.v.m. een ingezakte rugwervel. Later kwam ik via Google Zeker Zit tegen, contact gezocht ik werd gelijk vriendelijk en goed geholpen ik heb gelijk toen een afspraak gemaakt. De stoel werd gebracht door een vriendelijke medewerker en werd goed afgesteld op onze moeder en die geniet er nog elke dag van.

Jeroen Kruitbos

Zeer goed advies

Rated 5 out of 5
6 september 2022

Fantastische service, snelle levering, super vriendelijk personeel, zeer goed geadviseerd.

Als ik weer een stoel nodig zou hebben dan zou ik zeker hier een hulpmiddel huren.

Mirjam en Marco

Slechte firma en onbetrouwbaar

Rated 1 out of 5
3 september 2022

Stoel tweedehands gekocht voor veel te veel geld 2900 euro. Binnen het eerste jaar bleek er een kapotte lasnaad te zien. De stoel een week kwijt gerepareerd binnen de garantie. Nu 8 maanden later op een andere plek weer een lasnaad kapot en nu komen ze met een zeer gepeperde rekening van ruim 1200 euro. Ik voel mij belazerd. Die stoel moet 225 kg belasting aan kunnen, zit je daar boven dan kan ik mij voorstellen dat er een lasnaad breekt, maar ik weeg 150 kg en dan in bovengenoemde termijnen 2 lasnaden op 2 verschillende plekken kapot en het wordt afgedaan als iets wat geen kwaad kan maar wel een zeer irritant gepiep daardoor geeft waar mijn buren last van hebben presteerd deze firma buitengewoon slecht!!!

Advies aan allen: Doe geen zaken met deze firma, ze zijn alleen maar uit op vette winst draaien.

Wernand Hoefsloot

Heel fijn bedrijf

Rated 5 out of 5
27 augustus 2022

Voor mijn 94 jarige vader een sta op stoel gehuurd. Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Er werd meegedacht, wat de beste stoel zou zijn voor mijn hem. Zelfs nog terug gebeld over een tip voor het gebruik van de stoel. De stoel werd ter plekke nog ingesteld op de zithouding van mijn vader.

Zeer tevreden over de mooie stoel en het bedrijf.

Joan Ruis

Wat een uitkomst!

Rated 5 out of 5
23 augustus 2022

Ik kende het bedrijf nóg niet maar heb het snel gevonden. Wat een uitkomst als je tijdelijk, maar wel snel een fijne fauteuil nodig hebt. Ouderwetse service: kundig, no nonsense en vriendelijk. Bovendien zit je al binnen twee werkdagen! Helemaal afgesteld op jouw lichaam. Geweldig!

Dinie Kant

Makkelijk te vinden site, maakt waar wat verteld wordt op de site, prettige in overleg!

Rated 4 out of 5
18 juli 2022

Zie hier boven.

Gaab

Prima ervaring

Rated 5 out of 5
11 juli 2022

Mijn man, die Parkinson heeft, kan nu weer prima uit de stoel komen. Het is een fijne oplossing!

We zijn heel prettig geholpen door vriendelijk, hulpvaardig en vakkundig personeel.

Waar kom je dat nog tegen!

De stoel werd zeer snel geleverd. We hebben binnen 14 dagen het huurcontract omgezet in definitieve koop. Mooie stoel, als nieuw!

Margriet Brouwers

Margriet Brouwers

super bedrijf

Rated 5 out of 5
3 juli 2022

Super klant vriendelijk snelle service raad het iedereen aan die op zoek is naar een sta op stoel.

Renate

De oplossing

Rated 5 out of 5
2 juli 2022

De perfecte oplossing mijn moeder van 88.

Ze was ineens uitgeschakeld door spit.

Stoel op proef laten komen en na 4 dagen al gekocht, moeders blij en is nu haar vaste zitplaats met alle gemakken.

Fijn contact via de telefoon en ook aan huis…echte aanrader👍

P.Schoormans

Prima oplossing voor mijn tijdelijke handicap

Rated 5 out of 5
24 juni 2022

3 weken geleden viel ik van de trap en brak twee ribben en een sleutelbeen..

Op bed liggen was geen optie, bracht teveel pijn met zich mee.

Gekozen voor een sta-op stoel van Zeker Zit.

De stoel werd, na enkele dagen, bij mij thuis afgeleverd en kon ik na een goede uitleg van de medewerker in gebruik nemen.

Nog geen minuut spijt van gehad.

Een aanrader voor een ieder.

Cees van der Zanden

Fijne ervaring

Rated 5 out of 5
13 juni 2022

Een sta-op stoel voor mijn moeder gehuurd. Fijn contact aan de telefoon, er wordt meegedacht en er is een snelle opvolging. De stoel werd snel geleverd en het instellen is met zorg gedaan. De stoel ziet er als nieuw uit en bevalt mijn moeder ontzettend goed. Het geheel klopt en voelt goed!

Patricia

Pracht bedrijf

Rated 5 out of 5
31 mei 2022

Ik huur al een jaar of 4 een sta op stoel van zekerzit

Ik heb sinds mei j.l. een xxl stoel genomen en Wilfred kwam hem brengen

Keurig netjes de ander netjes mee terug genomen

Zoek u een staopstoel ga naar zekerzit u bent aan een vertrouiwd adres met goede services

Gerrit Bestebreur

stoel na hernia operatie

Rated 5 out of 5
31 mei 2022

Geweldig dart dit bestaat. Prima oplossing i.p.v. een ziekenhuisbed in de kamer. Voldoet aan alles

W.Solleveld

meer dan fantastische service!

Rated 5 out of 5
18 mei 2022

Geweldige, meevoelende, meedenkende mensen met verstand van zaken. Zowel telefonisch als op locatie.

Fijn om te merken als vakmensen, zoals Wilfred, precies de knelpunten van de cliënt doorhebben, voordat er iets gezegd is. Dat geeft enorm veel vertrouwen.

Mijn broer, parkinsonpatiënt, voelt zich daardoor heel goed begrepen en geholpen.

Het was weer een prettig en zinvol bezoek.

Henriette

Prima ervaring

Rated 5 out of 5
4 april 2022

Prettig telefonisch contact ook na plaatsing. Snelle en correcte levering. Een prima oplossing voor mijn vader na zijn verhuizing naar een woon-/zorginstelling

AWJ Kok

sta op stoel

Rated 5 out of 5
16 februari 2022

Zeer fijn geholpen. Omdat mijn moeder al 102 jaar oud is was een stoel huren de beste oplossing. Na een prettig telefonisch gesprek kon de stoel al dezelfde week geleverd worden. Een geweldige service. Mijn moeder bevalt de stoel erg goed en is er heel blij mee.

Elly Trox

Snelle levering stoel op maat

Rated 5 out of 5
31 januari 2022

De stoel na telefonisch overleg binnen een paar dagen aan huis geleverd en op maat gemaakt voor mijn moeder. Nieuwe stoel in mooie antracietkleurige stof.

Wij hebben voor huur gekozen en zijn blij met goede service

Michelle

Laat zelf een review achter

Laat een review achter over ZekerZit