Review overzicht

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (161 reviews)
Excellent84%
Erg goed12%
Gemiddeld2%
Slecht1%
Verschrikkelijk1%

Prima ervaring

Rated 5 out of 5
4 april 2022

Prettig telefonisch contact ook na plaatsing. Snelle en correcte levering. Een prima oplossing voor mijn vader na zijn verhuizing naar een woon-/zorginstelling

AWJ Kok

sta op stoel

Rated 5 out of 5
16 februari 2022

Zeer fijn geholpen. Omdat mijn moeder al 102 jaar oud is was een stoel huren de beste oplossing. Na een prettig telefonisch gesprek kon de stoel al dezelfde week geleverd worden. Een geweldige service. Mijn moeder bevalt de stoel erg goed en is er heel blij mee.

Elly Trox

Snelle levering stoel op maat

Rated 5 out of 5
31 januari 2022

De stoel na telefonisch overleg binnen een paar dagen aan huis geleverd en op maat gemaakt voor mijn moeder. Nieuwe stoel in mooie antracietkleurige stof.
Wij hebben voor huur gekozen en zijn blij met goede service

Michelle

Goed geregeld

Rated 5 out of 5
31 januari 2022

Eerst een stoel gehuurd. Werd snel geleverd en prima service. Beviel goed daarom een stoel besteld. Prima en vriendelijke behandeling. De tijd dat we moesten wachten op de nieuwe stoel werden niet in rekening gebracht. Top.En uiteraard zit de stoel heel goed.

H. Tol

Te snel tot huur overgegaan, beter moeten oriënteren

Rated 2 out of 5
31 januari 2022

Eerste telefonisch contact super vriendelijk en snel een voorstel voor een stoel die op voorraad was. Aflevering ben ik zeker minder enthousiast over: Meneer had duidelijk haast…. Mijn verbazing over het feit dat er een snoer door mijn kamer moet ( Ik ging misschien naïef standaard uit van een accu ) werd afgedaan met de opmerking dat bij de vele leveringen die gedaan worden ik de enige ben die hier een opmerking over maakt… Ook ben ik uit gegaan van een draaischijf, blijkbaar niet voldoende ingelezen? De stoel is best zwaar en voor mij lastig om te draaien bij de afwisseling visite – tv kijken. De zit is prima als je langere tijd in één houding kunt/wilt blijven zitten.

Saskia

Zeer goed advies

Rated 5 out of 5
13 januari 2022

Fantastische service, snelle levering, super vriendelijk personeel, zeer goed geadviseerd.
Als ik weer een stoel nodig zou hebben dan zou ik zeker hier een hulpmiddel huren.

Mirjam en Marco

superblije schoonmoeder

Rated 5 out of 5
12 januari 2022

Recentelijk is mijn schoonmoeder van 101 jaar uit het ziekenhuis ontslagen.
Dus snel even op internet gezocht naar een sta op stoel en uitgekomen bij Zeker Zit
Daar werd ik keurig en snel geholpen, zodat schoonmoeder nu zichtbaar zit te genieten van haar sta op stoel.
Lieve mensen van Zeker Zit hartelijk bedankt allemaal !
Topbedrijf !!

Karel van Stiphout

Prima service en zeer vriendelijk.

Rated 5 out of 5
5 januari 2022

mijn moeder ging binnen een week naar een verzorgingshuis en had een sta-op stoel nodig. Ze konden de stoel op tijd bezorgen en hadden hem vantevoren ingesteld. Mijn moeder is er erg blij mee. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

J.R. Lichtendahl

Prima bedrijf

Rated 5 out of 5
21 december 2021

Vriendelijk, vakkundig geholpen zowel aan de telefoon als bij aflevering.
Zelfs binnen 48 uur geleverd!
Wij zijn hier erg tevreden over en uiteraard ook over de stoel.
Wij kunnen dit iedereen aanraden!

Corrie van Dorst

goed bedrijf.

Rated 5 out of 5
15 december 2021

Ik zal een ander zeker Zit aanbefelen

J.S.de Jong

Bedrijf DAT belooft WAT belooft is.

Rated 5 out of 5
1 december 2021

3,5 jaar geleden een stoel gehuurd voor mijn moeder. Binnen een aantal dagen geleverd etc etc. Nooit in die tijd problemen gehad. Keurige communicatie en after sales. Afspraken te allen tijde nagekomen. Kortom een aanrader.
Een klein bedrijf dat groot is door de personen die er werken. 6 sterren

Alex van Dalen

snel en prima verzorgd

Rated 5 out of 5
15 november 2021

Mijn moeder 97 jaar, kon totaal niet meer in de benen komen in haar oude stoel.
Nou gaat het weer perfect en vlot.
Goede keuze geweest

richard

Vriendelijke mensen

Rated 4 out of 5
26 oktober 2021

Voor na mijn operatie van een nieuwe knie, voor 2 maanden een stoel gehuurd. Erg vriendelijk geholpen. Stoel mooi en schoon en werd keurig op tijd gebracht.
Het enige minpuntje is dat het gedeelte voor mijn onderbeen te kort is. Daarom hangen mijn voeten er overheen en gaan mijn knieeen iets omhoog. En dat mag dus niet bij het herstel. Opgelost met een extra krukje ervoor.

C Baars

het zit zeker.

Rated 5 out of 5
25 oktober 2021

dat ik dit niet eerder heb gedaan.
geen last meer van rugpijn.

ernestine schoone

Heerlijke stoel

Rated 5 out of 5
4 oktober 2021

Als je in de stoel zit kan je diverse standen zitten. De ene keer bevalt de ene stand en de andere keer een andere stand.
Had hier veel eerder aan moeten beginnen.

J. van Lieshout

Sta op stoel

Rated 5 out of 5
2 oktober 2021

Voor beide ouders een sta op stoel gehuurd. In verband met de thuiskomst van mijn vader uit het revalidatiecentrum was de wens dat zijn stoel snel geleverd kon worden zodat hij meteen het gemak ervan had. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen, vooraf de maten doorgegeven voor mijn vader zodat de stoel alvast ingesteld kon worden. Goede nazorg, met belrondje van ZekerZit om te vragen of de stoel goed.
Heel blij dat we voor deze firma hebben gekozen. Enne…. zelf zit ik er trouwens ook heel graag in 😉

Jolanda Kuijper

Nog wat onwennig

Rated 4 out of 5
29 september 2021

Moeder heeft problemen met de bediening van de stoel. Gebruikt de sta-op-functie niet altijd. De zit is echter fantastisch.

Frans

Blij met de stoel

Rated 5 out of 5
21 september 2021

Ik zit nu honderd keer beter met de fitform stoel en ervaar veel minder pijn in mijn gewrichten en spieren.
Ik zou hem zeker aanbevelen en ben er erg blij mee.
Ik raad hem iedereen aan en de service en uitleg is ook perfect!!

Margriet Jongebloed

Top winkel

Rated 5 out of 5
12 september 2021

Ik heb alleen maar positieve ervaring met deze sta-opstoel leverancier.
De persoonlijke benadering en de service die ze geven is een tien waard.
Mooie stoelen niets is te veel geheel aangepast aan onze wensen

buijs

21 jarige sta op stoel als nieuw

Rated 5 out of 5
9 september 2021

Eerst telefonisch contact gehad met Mariska. Ik werd vriendelijk geholpen en wat de mogelijke heden waren. Ik heb namelijk een sta op stoel die al 21 jaar is en kan geen nieuwe betalen of krijgen. Wilfred een nieuwe zitting er in gezet en hem goed afgesteld en een nieuwe afstandsbediening erop gezet. Ik zit nu weer heerlijk op mijn stoel. Zeker de moeite waard geweest.

Leerdam

Laat zelf een review achter

Laat een review achter over ZekerZit