Review overzicht

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (192 reviews)
Excellent85%
Erg goed11%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk2%

Plezierig

Rated 5 out of 5
11 januari 2023

Voor mijn moeder van 93 lang gezocht naar een geschikte stoel. Zij wilde het eigenlijk niet dus ik moest wel een drempel over. Fijn dat je bij ZekerZit een stoel kunt huren voor een redelijke prijs. Service tot nu toe prima, meedenken aan de telefoon, echt luisteren. Bestelling geplaatst, op de afgesproken tijd kwam Hans de stoel bezorgen en stelde mijn moeder op haar gemak. Ze zit erin als de koningin en denk dat ze hem niet meer kwijt wil.

Anke Laging

Amazing service!!

Rated 5 out of 5
29 december 2022

I am so happy with the service that I received from Zeker Zit. The sta-op stoel I had ordered from another company was never delivered so I had to find another solution very quickly. 2 days before my scheduled surgery, we contacted Zeker Zit and they were able to deliver the chair within 3 days. It arrived shortly after I was released from the hospital. They assembled it, adjusted it to my dimensions, gave instructions about how to use it, and left a very informative information packet. I hope that I won’t need to have any need for it in the future, but if I were to need a sta-op stoel again, I would not hesitate to contact Zeker Zit. Thank you!

MM

Perfecte service en zeer goed uitgelegd

Rated 5 out of 5
29 december 2022

Zeer comfortabel, prima handleiding , zeer makkelijk te gebruiken …..kortom absoluut een aanrader

Mevr.J.Kraakman

Kwaliteit verloochent zich niet

Rated 5 out of 5
14 december 2022

Veel positieve reacties lees ik,waar ik me graag bij aansluit.

Zitcomfort en service.hoop slechts voor een korte periode noodzakelijk, maar heb er nu veel plezier van.

A de Vries

Precies wat ik nodig heb

Rated 5 out of 5
14 december 2022

Ok ik moest enige drempel over. “Zo’n stoel is toch voor bejaarden?” Maar na de avond dat ik het contact formulier had ingevuld werd ik gebeld. Goed avies, overleg en weer een dag later werd de stoel al geleverd. Ook over moment van levering werd goed overlegd en gecommuniceerd.

En nu? Nu is de stoel op mijn lijf aangepast en zit ik heerlijk ontspannen. Ik kan weer muziek luisteren, dutjes doen en bezoek ontvangen zonder dat ik na 5 minuten al niet meer weet hoe ik moet zitten.

Heb van een ding spijt, dat is waarom ik hen niet veel eerder heb benaderd.top!🙏🏼

Harry Ruenmeijer

snelle en goede service.

Rated 5 out of 5
1 december 2022

Het eerst -telefonische- contact verliep plezierig en er werd echt geluisterd en goed geadviseerd.

Binnen een paar dagen was de stoel geleverd.

Man was er blij mee en kan weer uit zelfstandig uit zijn stoel komen.

Voor huren gekozen vanwege onzekere levensverwachting.

Aleida W.

Aanrader

Rated 5 out of 5
27 november 2022

Dit is voor mij de 2e keer dat ik via Zekerzit een sta-op stoel gehuurd heb voor revalidatie na een operatie. Eén telefoontje was genoeg om de gewenste stoel geleverd te krijgen. De maten hadden ze nog in de administratie staan. Zekerzit is een bedrijf waar je prima zaken mee kunt doen, klantvriendelijk, kortom top!

R.Loning

GEWELDIG!!!

Rated 5 out of 5
24 november 2022

Werkelijk iedereen met wie ik contact heb gehad is oprecht vriendelijk en zeer behulpzaam. Zekerzit is echt een aanrader en ik ben iemand die nooit een review achterlaat en nu echt graag de moeite wil nemen dat wel te doen.

Toon

Comfort en goede service

Rated 5 out of 5
24 november 2022

Mijn moeder is er erg blij mee. De stoel kon snel worden bezorgd met top service.

Efrem

Lieve service en fijne stoel

Rated 5 out of 5
23 november 2022

Mijn moeder wilde eigenlijk helemaal geen sta op stoel, ze vond dat ze het nog best redde en zo had ze nog een paar redenen. Maar toen we haar vertelden dat je ook een stoel kan huren, wilde ze het wel proberen. De service van zekerzit was erg meelevend, voor elk probleem hadden ze een oplossing en de bezorger legde alles geduldig en duidelijk uit. En ze waren ook nog eens heel snel. De stoel zelf vindt ze nu echt heerlijk. Hij zit zo lekker en het draaiplateau dat ze zo graag wilde werkt ook perfect. We zijn heel blij!

Ingrid

Blij met huur sta-op stoel van ZekerZit

Rated 5 out of 5
10 november 2022

Mijn vader had steeds meer moeite met opstaan uit een stoel. Toen hij mijn hulp vroeg bij het regelen van een sta op stoel ging er een nieuwe wereld voor ons open. Bij ZekerZit vonden we duidelijke informatie en het contact is prettig. Zowel telefonisch als per email. Mijn vader huurt nu een stoel die perfect zit en op hem afgesteld is. De stoel ziet er als nieuw uit. Fijn om als dochter te zien dat hij er zo blij mee is en de stoel hem weer meer comfort geeft.

Clarine

Uitstekend bedrijf

Rated 5 out of 5
2 november 2022

Goede service, uitstekende en mooie stoel!

Mijn moeder huurt al jaren een stoel en ze is er zeer tevreden mee! Na drie jaar een mooie nieuwe huurstoel gekregen die ook weer van goede kwaliteit is, goed zit en er mooi uitziet.

Ik als contactpersoon ben ook zeer tevreden!

Wim de Goede

Goede stoel, fijne contacten en doen wat ze beloven

Rated 5 out of 5
26 oktober 2022

Goede stoel, fijne contacten en doen wat ze beloven,

zeker aan te bevelen als je zo,n stoel nodig heb

E v.d. Brink

Geweldig!

Rated 5 out of 5
21 oktober 2022

Ik heb eerst twee jaar een huur sta-op -stoel gekregen.

Dit was een fijne, comfortabele stoel, waardoor we overgegaan zijn op koop.

De vriendelijkheid, meedenkendheid en de goeie en snelle service maken het dat deze firma een aanrader is!

Goeie communicatie en ook altijd op tijd van van de fysio/monteur maakt heteen super bedrijf.

Kortom zoek je een goed en net bedrijf voor een huurstoel of toch koop is dit bedrijf het juiste adres om hier de juiste op maat gemaakte stoel te bestellen!!

Ook prijs en kwaliteit is in evenwicht!!

Amanda vannden Genugten

sta op stoel

Rated 5 out of 5
8 oktober 2022

Zeer fijn geholpen. Omdat mijn moeder al 102 jaar oud is was een stoel huren de beste oplossing. Na een prettig telefonisch gesprek kon de stoel al dezelfde week geleverd worden. Een geweldige service. Mijn moeder bevalt de stoel erg goed en is er heel blij mee.

Elly Trox

Zeer Teleurstellend.

Rated 1 out of 5
6 oktober 2022

Over het resultaat en de kwaliteit van stoel ben niet tevreden. Telefonisch contact was goed, correct en behulpzaam. Dat was duidelijk niet het zelfde als het resultaat. Erg teleurstellend dat er geen showroom is. Over het algemeen een slechte ervaring. Ondanks dat alles snel werd afgehandeld. Over het resultaat en de kwaliteit van stoel ben niet tevreden. Telefonisch contact wel tevreden. Dat was duidelijk niet het zelfde. Erg teleurstellend dat er geen showroom is. Heb ik naar gevraagd. Dit wad de reden om de overeenkomst binnen 24 u te beeindigen. Dure stoel voor 24 uur. €325. Over het algemeen een slechte ervaring. Ondanks dat alles snel werd afgehandeld.

Helaas kan deze indruk alleen achteraf gegeven worden.

Deze stoel had ons m i niet aangeboden mogen worden.

Zou ik zekerzit nij anderen aanraden? Zekerniet.

John Smithuis

Reactie van Zeker Zit, sta-op stoel huren

Beste heer Smithuis, het spijt ons dat de stoel niet aan de verwachtingen voldeed. Deze stoel met afneembare bekleding is speciaal klaargemaakt. De bezitter zelf vond de stoel van het begin af aan niets. De wens van familie en verzorging was dat de stoel wel bleef om te proberen. Helaas heeft de stoel niet langer de kans gekregen om het comfort te bewijzen. Team Zeker Zit

Super

Rated 5 out of 5
30 september 2022

De stoel werd gebracht door Marcel.

Met veel geduld werd de stoel op maat ingesteld en uitgelegd.

Mijn moeder was erg sceptisch over de staopstoel, maar nu erg tevreden.

Super fijne service en aandacht van Zeker Zit.

Anneke plunkett

Fijne en snelle reactie op mail over onderdeel

Rated 5 out of 5
14 september 2022

Handbediening van sta-op stoel van schoonvader van 91 was defect. (Al paar keer door mijzelf gerepareerd) Eerst bij ander bedrijf besteld die niet kon leveren (wel al betaald) en toen contact gezocht met Zeker Zit. Binnen 10 minuten al reactie (mail en zeer vriendelijk telefoontje). En binnen 48 uur nieuwe handbediening. Top geregeld!

Hans

Aanrader

Rated 4 out of 5
8 september 2022

Goede ervaring; uitstekende voorlichting en snelle service.

Ten Napel

Blij moeder

Rated 5 out of 5
6 september 2022

Onze moeder kon haast niet meer staan i.v.m. een ingezakte rugwervel. Later kwam ik via Google Zeker Zit tegen, contact gezocht ik werd gelijk vriendelijk en goed geholpen ik heb gelijk toen een afspraak gemaakt. De stoel werd gebracht door een vriendelijke medewerker en werd goed afgesteld op onze moeder en die geniet er nog elke dag van.

Jeroen Kruitbos

Laat zelf een review achter

Laat een review achter over ZekerZit