Review overzicht

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (148 reviews)
Excellent84%
Erg goed13%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

het zit zeker.

Rated 5 out of 5
25 oktober 2021

dat ik dit niet eerder heb gedaan.
geen last meer van rugpijn.

ernestine schoone

Heerlijke stoel

Rated 5 out of 5
4 oktober 2021

Als je in de stoel zit kan je diverse standen zitten. De ene keer bevalt de ene stand en de andere keer een andere stand.
Had hier veel eerder aan moeten beginnen.

J. van Lieshout

Sta op stoel

Rated 5 out of 5
2 oktober 2021

Voor beide ouders een sta op stoel gehuurd. In verband met de thuiskomst van mijn vader uit het revalidatiecentrum was de wens dat zijn stoel snel geleverd kon worden zodat hij meteen het gemak ervan had. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen, vooraf de maten doorgegeven voor mijn vader zodat de stoel alvast ingesteld kon worden. Goede nazorg, met belrondje van ZekerZit om te vragen of de stoel goed.
Heel blij dat we voor deze firma hebben gekozen. Enne…. zelf zit ik er trouwens ook heel graag in 😉

Jolanda Kuijper

Nog wat onwennig

Rated 4 out of 5
29 september 2021

Moeder heeft problemen met de bediening van de stoel. Gebruikt de sta-op-functie niet altijd. De zit is echter fantastisch.

Frans

Blij met de stoel

Rated 5 out of 5
21 september 2021

Ik zit nu honderd keer beter met de fitform stoel en ervaar veel minder pijn in mijn gewrichten en spieren.
Ik zou hem zeker aanbevelen en ben er erg blij mee.
Ik raad hem iedereen aan en de service en uitleg is ook perfect!!

Margriet Jongebloed

Top winkel

Rated 5 out of 5
12 september 2021

Ik heb alleen maar positieve ervaring met deze sta-opstoel leverancier.
De persoonlijke benadering en de service die ze geven is een tien waard.
Mooie stoelen niets is te veel geheel aangepast aan onze wensen

buijs

21 jarige sta op stoel als nieuw

Rated 5 out of 5
9 september 2021

Eerst telefonisch contact gehad met Mariska. Ik werd vriendelijk geholpen en wat de mogelijke heden waren. Ik heb namelijk een sta op stoel die al 21 jaar is en kan geen nieuwe betalen of krijgen. Wilfred een nieuwe zitting er in gezet en hem goed afgesteld en een nieuwe afstandsbediening erop gezet. Ik zit nu weer heerlijk op mijn stoel. Zeker de moeite waard geweest.

Leerdam

prima service

Rated 5 out of 5
19 augustus 2021

Goede snelle reactie en levering vriendelijk personeel ,goede uitleg en afstelling .

Ad Bracht

Vernieuwd

Rated 5 out of 5
6 augustus 2021

Toen mijn moeder overleed , nam ik de stoel over,waar mijn moeder altijd met veel plezier in zat.
Nu ik zelf onderhand bejaard ben geworden beni ik de stoel steeds vaker gaan gebruiken.
Maar een facelift kon het wel hebben. Het is nu opnieuw gestoffeerd en nagekeken , en zit weer als nieuw. Ben blij dat ik de stoel nooit weg gedaan heb. Erg handig zo’n top bedrijf!
Super tevreden!
Elly

Elly Akerboom-van der Post.

Veel geld kwijt

Rated 1 out of 5
3 augustus 2021

Wij hebben een sta op stoel gehuurd.Goede service.Werd Vrijdagavond bezorgd. Mijn man kon echter niet fijn zitten in de stoel, tijdens het opstaan gevallen.Gelijk een mail gestuurd.Maandagmorgen is de stoel opgehaald ( ze moesten 10 km verderop zijn).Wij waren wel 205,00 euro kwijt.Het moet duidelijker vermeld worden op site dat er kosten aan zitten.Ik ben de maandhuur van Augustus kwijt terwijl ik geen stoel heb.Zet deze voorwaarden duidelijk op de site aub.Het lijkt mij toch dat je een stoel eerst mag uitproberen.Heb er een vieze nasmaak van overgehouden

Carolien ten Veen

Amazing!

Rated 5 out of 5
28 juli 2021

Bijzonder snelle en vriendelijke service van professionals. Prachtige stoel, die ingesteld wordt door een fysiotherapeut.
Ook bijzonder fijn, dat de stoel te huur is gezien de uitzonderlijke hoge koopprijzen. Uiteraard zei mijn vader: “Dit had ik veel eerder moeten doen…”. Mijn vader heeft nu een actievere houding, kan beter opstaan en zitten, maar loopt inmiddels ook beter. Dus lieve mensen, gewoon regelen!

LG

Prima geregeld

Rated 5 out of 5
20 juli 2021

Staal besteld, keurig op tijd binnen. Toen bekleding besteld en netjes rond afgesproken tijd, afspraak gemaakt voor het bekleden. Stoel ziet er weer als nieuw uit en alles doet het weer goed

Marry Lensen

Snel en goed!

Rated 5 out of 5
19 juli 2021

Vlotte service, aardige mensen en simpel bedienbare stoel. Zelfs mijn moeder van 91 jaar snapt hoe het werkt.

HB

Prima

Rated 5 out of 5
9 juli 2021

Goede informatie. Doen wat ze beloven en op tijd. Vriendelijk. Kortom mijn stoel opnieuw laten bekleden en helemaal naar wens!

Groetjes Els

snelle levering

Rated 4 out of 5
26 juni 2021

Na de telefonische intake werd de uitgekozen stoel een dag later al geleverd. Er volgde een goede instelling van de stoel en uitleg over de functionaliteiten en nogmaals uitleg over de gekozen huurvorm en kosten.

anoniem

Goede service, goede stoel

Rated 5 out of 5
24 juni 2021

Vanwege gezondheidsklachten had ik tijdelijk behoefte aan een goede sta-op stoel.
De communicatie met Zeker Zit verliep vlot en vriendelijk.
Na 2 dagen werd de stoel al bezorgd en ingesteld door de fysiotherapeut.
Prima tevreden tot zover.

Rob

Perfecte stoel

Rated 5 out of 5
23 juni 2021

Zeer vriendelijk behulpzaam personeel en perfecte snelle service

Roland Vos

Zeer prettig en snel geholpen

Rated 5 out of 5
18 juni 2021

We hadden met spoed een sta op stoel nodig voor mijn schoonmoeder bij ons thuis. Ik vond de mogelijkheid om een stoel te huren. Het routeschema van de volgende dag werd omgegooid, zodat zij bij ons snel een stoel konden leveren. De hulp bij het instellen was fantastisch. Ik ben zeer tevreden over de snelle en goede dienstverlening.

Nelleke Sijses

Fantastisch geholpen

Rated 5 out of 5
15 juni 2021

Echt super geholpen toen wij met spoed een stoel voor mijn moeder nodig hadden. Zij heeft veel plezier van de stoel gehad die wij tijdelijk huurden.
Uitstekende service en communicatie.

Suzanne

Professionele onderneming!!!!!!

Rated 5 out of 5
5 juni 2021

Zeer vriendelijk geholpen! Met heel veel geduld en geruststelling. Het was een cadeau voor mijn schoonmoeder die moeilijk te been is. Het was voor haar een verrassing. Diegene die de stoel bracht, stelde mijn schoonmoeder zo op haar gemak. Alles werd perfect afgemeten. Precies op haar lichaam. En hij nam te tijd voor de uitleg van de bediening van de stoel. Gebruiksaanwijzing zat erbij. En de stoel zag er als nieuw uit. Mijn schoonmoeder kan nu eindelijk comfortabel zitten en met de voetjes omhoog. En ze kan door de bediening makkelijker opstaan.. Al met al… Wij zijn ontzettend blij!! ZekerZit is een aanrader!!!

Fam. van Maaren

Laat zelf een review achter

Laat een review achter over ZekerZit