Verhuur per half jaar € 45,- pm

Altijd perfect onderhouden sta-op stoelen en inclusief service. Bij de sta-op stoel verhuur heeft u geen zorgen! Onze fysiotherapeut is aanwezig bij het afstellen van iedere stoel.

Bekijk hier onze actuele voorraad stoelen
(iedere week nieuwe stoelen!)

Wij hebben een grote voorraad sta-op stoelen, deze staan allemaal klaar om direct naar de klant gebracht te worden. U heeft altijd keus uit verschillende kleuren, ook de breedte maat van de stoel kunnen wij vooraf bepalen. Daarnaast is de fysiotherapeut bij de aflevering aanwezig, zo nodig kan hij rugleuningen, zittingen of armsteunen vervangen. Wij garanderen altijd de perfecte Fitform sta-op stoel!

Huurstoelen 51cm (standaard)

Huurstoelen 45cm (smal) rughoogte 72cm

Huurstoelen 45cm (smal) rughoogte 84cm

Huurstoelen 57cm (breed)

Huurstoelen 63-69-75cm (XXL)

Snelle levering

Maatwerk ook bij sta-op stoel verhuur

Ruime keuze in kleur en breedte maat

Fysiotherapeut aanwezig bij het afstellen

Maatwerk sta-op stoel = relaxstoel

Wij leveren altijd maatwerk met de grootst mogelijk zorg. Dit maakt dat de sta-op stoel verandert in een heerlijke relaxstoel! Wij hebben vele verschillende soorten rugleuningen die op de sta-op stoelen gemonteerd kunnen worden. Ook hebben wij stoelen met draaischijf (alleen onder de standaard maat stoelen) en zelfs enkele stoelen met een wielsysteem. Heeft u speciale wensen voor uw sta-op stoel? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Totale kosten sta-op stoel verhuur

Sta-op stoel Fitform basis, 3 motoren in zitbreedte 51 of 45 cm.

  • Huurperiode half jaar: € 45,- per maand of
  • Huurperiode kwartaal: € 65,- per maand
  • Eenmalige kosten bij aanvang: € 200,- (voor o.a. bezorgen, instellen, ophalen en schoonmaken)
  • Wij hanteren GÉÉN borg

Brede sta-op stoelen

Wij hebben ook extra brede stoelen van 57 cm, voor deze stoelen rekenen wij €20,- meerprijs per maand. Stoelen van 63 cm breed of breder hebben wij ook in ons assortiment, voor de beschikbaarheid van deze stoelen kunt u contact met ons opnemen.