Verhuur per half jaar € 45,- pm

Wij hebben een grote voorraad sta-op stoelen (relaxstoelen) die u kunt huren. U heeft de keuze om de stoel per half jaar of per kwartaal te huren. Onze fysiotherapeut is aanwezig bij het afstellen van iedere huur sta-op stoel. Bij de sta-op stoel verhuur heeft u zelf de keuze hoe lang u wil huren.

Bekijk hier onze actuele voorraad huur sta-op stoelen
(iedere week nieuwe stoelen!)

Wij hebben een grote voorraad sta-op stoelen, deze staan allemaal klaar om direct naar de klant gebracht te worden. U heeft altijd keus uit verschillende kleuren, ook de breedte maat van de stoel kunnen wij vooraf bepalen. Daarnaast is de fysiotherapeut bij de aflevering aanwezig, zo nodig kan hij rugleuningen, zittingen of armsteunen vervangen. Wij garanderen altijd de perfecte sta-op stoel!

Huurstoelen 51cm breed (standaard)

Huurstoelen 45cm breed (smal)

Huurstoelen 57cm breed (breed)

Huurstoelen 63-69-75cm breed (XXL)

Snelle levering

Maatwerk ook bij sta-op stoel verhuur

Ruime keuze in kleur en breedte maat

Fysiotherapeut aanwezig bij het afstellen

Maatwerk sta-op stoel = relaxstoel

Wij leveren altijd maatwerk met de grootst mogelijk zorg. Dit maakt dat de sta-op stoel verandert in een heerlijke relaxstoel! Wij hebben vele verschillende soorten rugleuningen die op de sta-op stoelen gemonteerd kunnen worden. Ook hebben wij stoelen met draaischijf (alleen onder de standaard maat stoelen) en zelfs enkele stoelen met een wielsysteem. Heeft u speciale wensen voor uw sta-op stoel? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Totale kosten sta-op stoel verhuur

Sta-op stoel Fitform basis, 3 motoren in zitbreedte 51 of 45 cm.

  • Huurperiode half jaar: € 45,- per maand of
  • Huurperiode kwartaal: € 65,- per maand
  • Borg bij aanvang: € 200,-

Transport-en instelkosten (Deze kosten worden achteraf berekend als stoel bij ons terug is en worden lager naarmate u langer huurt.) 

  • na  1 of 2 periodes = € 200,- of
  • na  3 of 4 periodes = € 100,- of
  • na  5 of meer periodes = € 50,-

Brede sta-op stoelen

Wij hebben ook extra brede stoelen van 57 cm, voor deze stoelen rekenen wij €20,- meerprijs per maand. Stoelen van 63 cm breed of breder hebben wij ook in ons assortiment, voor de beschikbaarheid van deze stoelen kunt u contact met ons opnemen.