Verhuur per half jaar € 45,- pm

Wij hebben een grote voorraad sta-op stoelen (relaxstoelen) die u kunt huren. U heeft de keuze om de stoel per half jaar of per kwartaal te huren. Onze fysiotherapeut is aanwezig bij het afstellen van iedere huur sta-op stoel. Bij de sta-op stoel verhuur heeft u zelf de keuze hoe lang u wil huren.

Bekijk hier onze actuele voorraad huur sta-op stoelen
(iedere week nieuwe stoelen!)

Wij hebben een grote voorraad sta-op stoelen, deze staan allemaal klaar om direct naar de klant gebracht te worden. U heeft altijd keus uit verschillende kleuren, ook de breedte maat van de stoel kunnen wij vooraf bepalen. Daarnaast is de fysiotherapeut bij de aflevering aanwezig, zo nodig kan hij rugleuningen, zittingen of armsteunen vervangen. Wij garanderen altijd de perfecte sta-op stoel!

Huurstoelen 51cm breed (standaard)

Huurstoelen 45cm breed (smal)

Huurstoelen 57cm breed (breed)

Huurstoelen 63-69-75cm breed (XXL)

Snelle levering

Maatwerk ook bij sta-op stoel verhuur

Ruime keuze in kleur en breedte maat

Fysiotherapeut aanwezig bij het afstellen

Maatwerk sta-op stoel = relaxstoel

Wij leveren altijd maatwerk met de grootst mogelijk zorg. Dit maakt dat de sta-op stoel verandert in een heerlijke relaxstoel! Wij hebben vele verschillende soorten rugleuningen die op de sta-op stoelen gemonteerd kunnen worden. Ook hebben wij stoelen met draaischijf (alleen onder de standaard maat stoelen) en zelfs enkele stoelen met een wielsysteem. Heeft u speciale wensen voor uw sta-op stoel? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Totale kosten sta-op stoel verhuur

De kosten zijn per half jaar € 270,-. Dit is dus € 45,- per maand

  • huur: € 45,- per maand, per half jaar. (€ 270,-)
  • Borg € 200,-
    Eenmalige kosten, als de huur is gestopt:
  • Transportkosten achteraf, huurstop in het eerste jaar kost dit de borg, huurstop in het 2e jaar kost het slechts € 100,- Huurstop na 2 jaar kost het nog slechts € 50,-

Het is ook mogelijk om de sta-op stoelen van Zeker Zit per kwartaal te huren. U heeft daarna altijd de mogelijkheid om een stoel te kopen of langer te huren. Na iedere huurperiode ontvangt u van ons een bericht, u kiest dan opnieuw wat u wilt doen.