stoel huren? Fysiotherapeut zorgt voor maatwerk.

Verhuur per kwartaal € 65,- pm

Uw stoel huren? Wij hebben een grote voorraad sta-op stoelen die u kunt huren. U heeft de keuze om de stoel per half jaar of per kwartaal te huren. Onze fysiotherapeut is aanwezig bij het afstellen van uw stoel. Bij onze sta-op stoelen geven wij de volgende garanties:

  1. Snelle levering

  2. Maatwerk ook bij verhuur

  3. Stoel huren? ook ruime keuze in kleur

  4. Fysiotherapeut aanwezig bij het afstellen

Huurstoelen 51cm breed (standaard)

Huurstoelen 45cm breed (smal)

Huurstoelen 57cm breed (breed)

Huurstoelen 63-69-75cm breed (XXL)

Uw stoel huren? Wat doet de Fysiotherapeut?

Onze fysiotherapeut brengt uw stoel en stelt deze volledig in op uw maat. Vooraf kan al een kleur worden gekozen uit onze grote voorraad. U heeft ook de keus om de breedte maat te bepalen, passend zitten is belangrijk bij ieder postuur.

Gaat u een stoel huren, dan is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van speciale rugleuningen. Ook kan er een draaischijf onder de huurstoel geplaatst worden.

Stoel huren? Snelle levering door heel Nederland.

Wij zorgen altijd dat uw stoel snel bij u thuis staat, doordat wij vele aanvragen krijgen kunnen wij door geheel Nederland snel uw stoel brengen. Bij de stoel huren is het ook mogelijk om de stoel na of tijdens de huurperiode over te nemen. U kunt ons altijd bellen voor de mogelijkheden.

Heeft uw vader of moeder een sta-op stoel nodig? Bel vandaag nog en wij zorgen dat er zo snel mogelijk een stoel is!

Totale kosten stoel huren per kwartaal.

De kosten zijn per kwartaal € 195,-. Dit is dus € 65,- per maand. U kunt ook per halfjaar huren, dan kost het slechts € 45,- per maand!

Totale kosten per kwartaal.

  • huur: € 65,- per maand, per kwartaal (€ 195,-)
  • Borg € 200,-
    Eenmalige kosten, als de huur is gestopt:
  • Transportkosten achteraf, huurstop in het eerste jaar kost dit de borg, huurstop in het 2e jaar kost het slechts € 100,- Huurstop na 2 jaar kost het nog slechts € 50,-