De sta-op stoel vario 574 is een wat nieuwer model van Fitform, sinds 2014 is deze te bestellen. Op deze stoel kan iedereen goed zitten, alles echt alles is aanpasbaar. Deze sta-op stoel wordt volledig op maat gemaakt. Wij nemen uw maten op met onze meetstoel, zo wordt de perfecte stoel voor u gemaakt.

 Fitform vario 574   

Fysiotherapeut aanwezig

Onze fysiotherapeut is aanwezig bij het aanmeten van de sta-op stoel. Wij hebben vele verschillende soorten rugleuningen en zittingen mee, u kunt hierdoor ervaren welke aanpassing voor u belangrijk is. Doordat wij ruim de tijd hebben bij iedere passing kunt u echt ervaren of de sta-op stoel goed bevalt.

Gratis leenstoel

Als u bij ons een nieuwe sta-op stoel bestelt, krijgt u gratis een sta-op stoel te leen. Ook deze sta-op stoel wordt natuurlijk precies op uw maat afgesteld. Hierdoor kunt u direct fijn zitten en is een paar weken wachten op de nieuwe stoel in uw eigen kleur geen probleem!

Maak vandaag nog een afspraak, bel Carolien

Heeft u interesse in deze mooie sta-op stoel vario 574? Bel ons met al uw vragen, wij staan voor u klaar met een vriendelijk woord en vlotte service! U kunt ons altijd mailen, of vul ons formulier in.

bel Carolien: 085 – 303 2913

Zorg collectie Fitform

De sta-op stoel  vario 574 komt uit de zorg collectie van Fitform. Dit betekend dat er veel opties mogelijk zijn, voor iedere persoon is goed zitcomfort te bereiken met deze sta-op stoel. De bekleding van dit model sta-op stoel  kan gemakkelijk gewassen worden, het is eenvoudig los te maken en kan zo in de wasmachine.

rugleuning sta-op stoel

Sta-op stoel vario 574 voor € 2.700,-

Een mooie sta-op stoel met 3 motoren heeft u al voor € 2700,- Er zijn natuurlijk meerprijzen voor leer, draaischijf en andere opties. Onze inclusief prijs is wel altijd met een nekkussen, dit geeft extra comfort bij het liggen in de stoel. Bekijk hier onze prijslijst.

Sluit Menu

Reserveer nu deze stoel

Ontvang gratis, vrijblijvend advies