De sta-op stoel elevo 582 is een mooie moderne sta-op stoel in een retro look. Deze sta-op stoel wordt volledig op maat gemaakt. Wij nemen uw maten op met onze meetstoel, zo wordt de perfecte stoel voor u gemaakt.

Sta-op stoel Fitform Elevo 582 Fitform elevo 582, gemak collectie Fitform elevo 582- sta-op stand

Elevo 582, sta-op stoel uit de gemak collectie

De sta-op stoel 582 komt uit de gemak collectie van Fitform. Dit betekend dat er veel opties mogelijk zijn, maar het is geen zorg-model. Voor de zorgmodellen, de Fitform vario 570 en 560 is alles aan te passen.

Gratis leenstoel

Als u een mooie nieuwe sta-op stoel bij ons koopt is er natuurlijk enige levertijd, om ervoor te zorgen dat u direct goed kunt zitten krijgt u van ons gratis een leen sta-op stoel. Ook deze leenstoel wordt volledig op maat afgesteld zodat u direct goed zit!

Maak vandaag nog een afspraak, bel Carolien

Heeft u interesse in deze mooie sta-op stoel? Bel ons met al uw vragen, wij staan voor u klaar met een vriendelijk woord en vlotte service! U kunt ons altijd mailen, of vul ons formulier in.

bel Carolien: 085 – 303 2913

Prijzen Elevo 582

Een Fitform sta-op stoel van het model Elevo 582 met 3 motoren kost € 2350,-
Dit is een sta-op stoel uitgevoerd in een stoffen bekleding, er zijn meerdere mogelijkheden en opties die als meerprijs zijn verwerkt. Deze staan op onze prijslijst.

Sluit Menu

Reserveer nu deze stoel

Ontvang gratis, vrijblijvend advies