De sta-op stoel elevo 582 is een mooie moderne sta-op stoel in een retro look. Deze sta-op stoel wordt volledig op maat gemaakt. Wij nemen uw maten op met onze meetstoel, zo wordt de perfecte stoel voor u gemaakt.

Sta-op stoel Fitform Elevo 582 Fitform elevo 582, gemak collectie Fitform elevo 582- sta-op stand

Elevo 582, sta-op stoel uit de gemak collectie

De sta-op stoel 582 komt uit de gemak collectie van Fitform. Dit betekend dat er veel opties mogelijk zijn, maar het is geen zorg-model. Voor de zorgmodellen, de Fitform vario 570 en 560 is alles aan te passen.

Gratis leenstoel

Als u een mooie nieuwe sta-op stoel bij ons koopt is er natuurlijk enige levertijd, om ervoor te zorgen dat u direct goed kunt zitten krijgt u van ons gratis een leen sta-op stoel. Ook deze leenstoel wordt volledig op maat afgesteld zodat u direct goed zit!

Maak vandaag nog een afspraak, bel Carolien

Heeft u interesse in deze mooie sta-op stoel? Bel ons met al uw vragen, wij staan voor u klaar met een vriendelijk woord en vlotte service! U kunt ons altijd mailen, of vul ons formulier in.

bel Carolien: 085 – 303 2913

Prijzen Elevo 582

Een Fitform sta-op stoel van het model Elevo 582 met 3 motoren kost € 2350,-
Dit is een sta-op stoel uitgevoerd in een stoffen bekleding, er zijn meerdere mogelijkheden en opties die als meerprijs zijn verwerkt. Deze staan op onze prijslijst.

Sluit Menu

Ontvang gratis, vrijblijvend advies