Sta-op stoel Elevo 580

De sta-op stoel elevo 580 is een mooie moderne sta-op stoel. Deze sta-op stoel wordt volledig op maat gemaakt. Wij nemen uw maten op met onze meetstoel, zo wordt de perfecte stoel voor u gemaakt.

Sta-op stoel elevo 580 Fitform

Fysiotherapeut aanwezig

Onze fysiotherapeut is aanwezig bij het aanmeten van de sta-op stoel. Wij hebben zo nodig meerdere modellen en opties mee, u kunt dan ervaren wat u de beste zit geeft. Doordat wij ruim de tijd hebben bij iedere passing kunt u echt ervaren of de sta-op stoel goed bevalt.

Gratis leenstoel

Als u bij ons een nieuwe sta-op stoel bestelt, krijgt u gratis een sta-op stoel te leen. Ook deze sta-op stoel wordt natuurlijk precies op uw maat afgesteld. Hierdoor kunt u direct fijn zitten en is een paar weken wachten op de nieuwe stoel in uw eigen kleur geen probleem!

Maak vandaag nog een afspraak, bel Carolien

Heeft u interesse in deze mooie sta-op stoel? Bel ons met al uw vragen, wij staan voor u klaar met een vriendelijk woord en vlotte service! U kunt ons altijd mailen, of vul ons formulier in.

bel Carolien: 085 – 303 2913

Gemak collectie Fitform

De sta-op stoel 580 komt uit de gemak collectie van Fitform. Dit betekend dat er veel opties mogelijk zijn, maar het is geen zorg-model. Voor de zorgmodellen, de Fitform vario 570 en 560 is alles aan te passen.

Sta-op stoel Elevo 580 voor € 2.200,-

Een mooie sta-op stoel met 3 motoren heeft u al voor € 2200,- Er zijn natuurlijk meerprijzen voor leer, draaischijf en andere opties. Onze inclusief prijs is wel altijd met een nekkussen, dit geeft extra comfort bij het liggen in de stoel.