De sta-op stoel elevo 580 is een mooie moderne sta-op stoel. Deze sta-op stoel wordt volledig op maat gemaakt. Wij nemen uw maten op met onze meetstoel, zo wordt de perfecte stoel voor u gemaakt.

Sta-op stoel elevo 580 Fitform

Fysiotherapeut aanwezig

Onze fysiotherapeut is aanwezig bij het aanmeten van de sta-op stoel. Wij hebben zo nodig meerdere modellen en opties mee, u kunt dan ervaren wat u de beste zit geeft. Doordat wij ruim de tijd hebben bij iedere passing kunt u echt ervaren of de sta-op stoel goed bevalt.

Gratis leenstoel

Als u bij ons een nieuwe sta-op stoel bestelt, krijgt u gratis een sta-op stoel te leen. Ook deze sta-op stoel wordt natuurlijk precies op uw maat afgesteld. Hierdoor kunt u direct fijn zitten en is een paar weken wachten op de nieuwe stoel in uw eigen kleur geen probleem!

Maak vandaag nog een afspraak, bel Carolien

Heeft u interesse in deze mooie sta-op stoel? Bel ons met al uw vragen, wij staan voor u klaar met een vriendelijk woord en vlotte service! U kunt ons altijd mailen, of vul ons formulier in.

bel Carolien: 085 – 303 2913

Gemak collectie Fitform

De sta-op stoel 580 komt uit de gemak collectie van Fitform. Dit betekend dat er veel opties mogelijk zijn, maar het is geen zorg-model. Voor de zorgmodellen, de Fitform vario 570 en 560 is alles aan te passen.

Sta-op stoel Elevo 580 voor € 2.200,-

Een mooie sta-op stoel met 3 motoren heeft u al voor € 2200,- Er zijn natuurlijk meerprijzen voor leer, draaischijf en andere opties. Onze inclusief prijs is wel altijd met een nekkussen, dit geeft extra comfort bij het liggen in de stoel.

 

Sluit Menu

Reserveer nu deze stoel

Ontvang gratis, vrijblijvend advies