Uw gratis leenstoel wordt volledig op maat gezet

Sta-op stoelen van Fitform zijn volledig maatwerk, daarom zit er levertijd op een nieuwe stoel. Wij leveren altijd uitgebreide service, onderdeel daarvan is een  gratis leenstoel.

U krijgt een prachte Fitform sta-op stoel te leen, gedurende de levertijd. Deze stoel wordt ter plaatse volledig op maat gezet. Op deze manier is het wachten op de nieuwe stoel een ontspannen bezigheid!

Sta-op stoel uitzoeken bij u thuis

Wij komen met onze mooie stoelen bij u thuis langs. Zo kunt u in uw eigen omgeving, samen met familie, in alle rust de stoelen proberen in uw eigen woonkamer.

Onze fysiotherapeut is aanwezig bij iedere passing. Bij deze Fitform sta-op stoelen zit een uitgebreide garantie, natuurlijk leveren wij ook uitstekende service. Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten op de best mogelijke manier zitten en opstaan.

Snel een afspraak en krijg de gratis leenstoel

Wij zorgen altijd dat we snel een afspraak inplannen, u kunt het formulier invullen of mailen of bellen. Wij staan voor u klaar met een vriendelijk woord en vlotte service. Geeft u aan als u gebruik wil maken van een gratis leenstoel.

Neem contact op met Carolien Pathuis:
info@zekerzit.nl
085 – 303 2913

Sluit Menu

Reserveer nu deze stoel

Ontvang gratis, vrijblijvend advies